Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Liga a 4-a: CSA Steaua - CS FC Dinamo 8-0Stefan Constantin / SportPictures.eu
27 Sep 2017

Liga a 4-a: CSA Steaua - CS FC Dinamo 8-0

Steaua a câștigat confruntarea cu marea rivală, Dinamo București, în derby-ul etapei cu numărul cinci din Liga a 4-a. Partida a fost condusă la centru de Alexandru Tudor, roș-albaștrii impunându-se cu scorul de 8-0.

Ambele reprize au marcat un joc bun al roș-albaștrilor, cu posesie superioară și cu multe șanse de gol. Dinamoviștii au fost greu încercați în apărare, jucătorii lui Ion Ion și Marius Lăcătiș evoluând cea mai mare parte a timpului în jumătatea adversă.

Adrian Vîlcea a deschis scorul în minutul 36, după o pasă primită de la decarul Alin Predescu. La două minute distanță, Cătălin Mirea a mărit avantajul cu un șut din careu, la colțul lung. Scorul pauzei 2-0.

În repriza a doua a s-au înscris celelalte goluri, 6 la număr. La jumătatea părții secunde, grație lui Gheorghiță Constantinescu (min. 54), Alin Predescu (min. 56), Adrian Vîlcea (min. 64) și Mihai Butoi (min. 69), scorul era 6-0. Ultimele minute ale partidei (83 și 89) au adus și ultimele două goluri, înscrise de Alin Predescu și Cadolar Curt, rezultatul final marcând încă o victorie categorică a steliștilor: 8-0.

 

sursa: csasteaua.ro

Alte știri din Fotbal