Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
Liga Națională: Steaua CSM EximBank - U BT Cluj-Napoca 109-98Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
25 Ian 2015

Liga Națională: Steaua CSM EximBank - U BT Cluj-Napoca 109-98

Spectacol total în sala Regimentului de Garda Mihai Viteazu într-un meci în care Steaua a înscris nu mai puțin de 109 puncte în partida cu “lanterna roșie” Universitatea Cluj.

Steaua CSM EximBank a început în forță partida cu ultima clasată din Liga Națională și după 5 minute marcase deja 18 puncte. În fața unei galerii superbe, elevii lui Niksa Bavcevic au continuat în aceeași notă și la pauza mare conduceau cu 59-40.

În cel de-al treilea sfert spectacolul a fost la el acasă, iar faza meciului a fost oferită de steliștii Clayton Everett și Bill Amis care au combinat perfect pentru un alley-oop de senzație. De asemenea, sfertul a fost închis cu altă fază care a ridicat publicul în picioare. Același Amis a reușit un buzzer beater după o pasă pe la spate a lui Mihai Paul.

În ultimul sfert, Steaua CSM EximBank a ridicat piciorul pe acceleratie, Niksa Bavcevic a folosit jucătorii mai puțin utilizați, iar U Cluj a redus din handicap, însă, în cele din urmă, Steaua a câștigat fără emoții, 109-98.

Cel mai bun marcator al roș-albaștrilor a fost Goran Ikonic cu 26 de puncte, Titus Nicoară a reușit 17 puncte, Amis – 16 puncte, Everett a înscris 15 puncte, iar Barac a reușit 11 puncte.

De-a lungul întâlnirii, antrenorul Bavcevic a rulat aproape tot lotul, excepție făcând Adrian Tudor care încă nu este 100% refăcut.

La oaspeți, cel mai bun marcator a fost Deandre Mays cu 21 de puncte, secondat de Buster Perkins cu 17 puncte.

Următorul meci pentru Steaua CSM EximBank este în deplasare chiar împotriva deținătoarei titlului, CSU Ploiești, sâmbătă, 31 ianuarie, de la ora 19:30. Partida va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport.

 

sursa: steauabaschet.ro

Alte știri din Baschet