Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Liga Națională: HC Zalău - CSM Cetate Deva 27-22SportPictures.eu
02 Oct 2014

Liga Națională: HC Zalău - CSM Cetate Deva 27-22

HC Zalău a învins CSM Cetate Devatrans Deva cu scorul de 27-22 (15-10), într-o partidă disputată joi, pe teren propriu, în etapa a 8-a a Ligii Naționale de handbal feminin.

Partida a debutat în nota de dominare a gazdelor, ce se distanțaseră la patru goluri, conducând cu 5-1, încă din primele 10 minute ale meciului. HC Zalău a condus chiar și cu cinci goluri, scorul devenind 10-5 în minutul 18, printr-o reușită a Georgianei Ciuciulete, cea mai bună jucătoare a primei reprize.

Un moment important al primei reprize a fost cel al eliminării în minutul 20 a Anei Petrini, de la CSM Cetate Deva, jucătoarea primind cartonaș roșu pentru proteste. Eliminarea a ambiționat însă echipa oaspete, ce s-a apropiat la un singur gol, 10-9, în minutul 23.

O pană de curent de câteva minute a întrerupt șirul reușitelor handbalistelor din Deva, acestea înscriind doar un singur gol până la pauză, în vreme ce elevele lui Gheorghe Tadici au marcat de încă cinci ori, astfel că scorul pauzei a fost 15-10 pentru HC Zalău.

CSM Cetate Deva nu și-a îmbunătățit prestația nici în partea a doua a jocului, diferența de scor crescând încetul cu încetul în favoarea gazdelor până la nouă goluri, 21-12, în minutul 40. La jumătatea reprizei a doua echipa oaspete reușește câteva goluri consecutive și reduce din diferență, apropiindu-se la șase goluri, 23-17, după o perioadă cu puține reușite de ambele părți. Replica HC Zalău vine prin căpitanul Georgiana Ciuciulete și Claudia Constantinescu, ce reușesc să mențină o diferență confortabilă.

Jucătoarele oaspete nu au mai putut întoarce rezultatul, partida încheindu-se cu victoria HC Zalău, cu scorul de 27-22.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Handbal