Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
Liga Mondială: Înfrângere usturătoare în CroațiaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
23 Oct 2018

Liga Mondială: Înfrângere usturătoare în Croația

Naționala României de polo pe apă a debutat în această seară în deplasare în Croația, la Sibenik în grupa D a Ligii Mondiale/Europa Cup. În urma plecării de la cârma reprezentativei a sârbului Dejan Stanojevic din motive financiare după patru ani și jumătate, conducerea formației pentru această partidă a fost asigurată de antrenorul Cristian Iordache.

Cu un joc net inferior gazdelor, caschetele tricolore au intrat și mai adânc la apă după una dintre cele mai grele înfrângeri, scorul partidei fiind Croația – România  17:4 (4:1, 5:1, 2:0, 6:2). Vlad Georgescu și Mihnea Chioveanu au înscris fiecare câte 2 goluri, mult prea puțin în fața unei formații gazdă dezlănțuite.

Din grupa D mai face parte selecționata Serbiei, pe care tricolorii o vor primi pentru jocul din etapa a doua a competiției, celelalte două partide pe care le mai au de disputat băieții noștri fiind 29 ianuarie în țară returul cu Croația și pe 19 februarie cu Serbia în deplasare.

Alte știri din Polo