Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Liga Mol începe în 19 septembrieAttila Szabo / Mediafax Foto
08 Aug 2014

Liga Mol începe în 19 septembrie

Tradiționala competiție regională de hochei pe gheață Liga Mol, care reunește la start echipe din Ungaria, România și Slovacia, va demara în acest sezon la data de 19 septembrie. Conform calendarului publicat de către Federația Maghiară de Hochei pe Gheață, principalul organizator al competiției, în sezonul 2014-2015 vom avea 8 formații, din care cinci din Ungaria, două din România și una din Slovacia.

De la noi din țară vor juca Sport Club Miercurea Ciuc, dar și Corona Brașov.

Primele meciuri sunt programate în perioada 19-20 septembrie, când formațiile noastre efectuează o deplasare în Ungaria și Slovacia. Ciucanii debutează contra celor de la Ice Tigers Nove Zamky, campioni en-titre, după care, a doua zi, evoluează la Miskolc. Hocheiștii de sub Tâmpa au primul meci pe terenul celor de la Dab Docler, după care vin la Budapesta pentru jocul cu Ferencvaros. 

Echipele vor juca în formatul de șase tururi, sezonul regulat fiind compus din 42 de partide. Primele șase clasate se vor califica apoi în sferturile de finală. În primul tur de play-off vor juca formațiile situate între pozițiile 3 și 6, după care învingătoarele, în semifinale, se confruntă cu primele două ale sezonului regulat.

Alte știri din Hochei