Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Liga Mol: Victorie scontată pentru CoronaAttila Szabo / Mediafax Foto
06 Ian 2015

Liga Mol: Victorie scontată pentru Corona

”Lupii” brașoveni au terminat en-fanfare seria de deplasări din Ungaria, administrându-le o nouă corecție celor de la Ferencvaros Budapesta. După ce în urmă cu exact o lună au învins cu 5-0 pe gheața patinoarului Pesterzsébeti, brașovenii au recidivat astăzi, scorul fiind un pic mai drastic: Ferencvaros – Corona 1-7 (1-1, 0-2, 0-4).

Gazdele au reușit să deschidă scorul în minutul 5:19 prin Kiss, însă băieții lui Jerry Andersson au restabilit egalitatea în minutul 13:11 cu golul lui Martin Saluga, scorul pauzei fiind egal. Brașovenii au reușit desprinderea prin Virag (24:51), care a exploatat o situație de superioritate numerică pe gheață, și au mărit avantajul cu golul lui Fodor din minutul 31:01. Ultima treime a reprezentat un galop de sănătate pentru Corona, care a asaltat poarta lui Marton și a reușit să înscrie de patru ori în interval de 10 minute prin Petres (44:03), Mihaly (46:25), Filip (50:02) și Molnar (54:02), ultimele două în superioritate.

Rezultatul de astăzi o menține pe Corona pe locul 4 cu 63 de puncte, la 3 în spatele celor de la Nove Zamky, care au însă un joc mai mult.

Alte știri din Hochei