Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Liga Mol: Meci bun pentru ciucani pe terenul campioaneiLaszlo Mihaly / Mediafax Foto
06 Ian 2015

Liga Mol: Meci bun pentru ciucani pe terenul campioanei

SC Miercurea Ciuc a cedat la limită în întâlnirea disputată pe terenul slovacilor de la Nove Zamky, campioana en-titre a Ligii Mol.

Harghitenii au avut un start surprinzător și au încheiat prima repriză la cârma ostilităților după ce au deschis scorul prin canadianul Heffernan la capătul unei acțiuni purtate în superioritate numerică, golul fiind înscris în minutul 13:43. Gazdele au restabilit egalitatea la 5 minute de la începerea reprizei secunde prin Stefanka și au dus scorul la 3-1 prin reușitele lui Durco și Weissmann, goluri marcate în interval de 40 de secunde la jumătatea reprizei a 3-a. Speranțele ciucanilor s-au reaprins în minutul 53:18 odată cu golul înscris de O. Biro, dar gazdele au știut să gestioneze finalul de meci, astfel încât scorul final a fost Nove Zamky – SC Miercurea Ciuc 3-2 (0-1, 1-0, 2-1).

Ciucanii încheie, astfel, cu o înfrângere suita de trei meciuri în deplasare și speră să facă mai mult decât un meci bun în următoarea întâlnire pe care o va disputa contra celor de la DAB.Docler în fața propriilor suporteri sâmbătă, 10 ianuarie, începând cu ora 18:00.

Alte știri din Hochei