Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Liga Mol: Corona nu sparge gheațaAttila Szabo / Mediafax Foto
18 Ian 2015

Liga Mol: Corona nu sparge gheața

Pe gheața patinoarului ”Olimpic” din Brașov, Corona a încercat să alunge spectrul ghinionului care i-a urmărit în meciurile disputate pe teren propriu și să învingă pe Debrecen, o echipă pe care a învins-o în deplasarea de acum două săptămâni, dar care este capabilă de surprize pe teren străin.

După o primă repriză albă, Corona a reușit să înscrie de două ori în debutul treimii secunde prin Virag (min. 20:53) și Klouda (min. 22:11), oaspeții reducând din diferență relativ repede prin Kaskov (min. 26:35). Forța ofensivă a ”lupilor” a scăzut treptat și acțiunile celor de la Debrecen devin din ce în ce mai periculoase, reușind să egaleze cu largul concurs al portarului brașovenilor, Polc, prin Dancsfalvi cu două minute înainte de sirena de sfârșit a reprizei.

Reintrați pe gheață în inferioritate numerică, brașovenii iau o gură importantă de oxigen înscriind rapid în inferioritate numerică pe gheață. Arpad Mihaly a schimbat tabela la 3-2 în favoarea Coronei la capătul unui contraatac fulger în minutul 41:08, golul readucând moralul galben-albaștrilor la cote pozitive. A urmat o jumătate de repriză în care băieții lui Jerry Anderson au dictat cursul jocului, însă o acțiune a lui Konczei a readus egalitatea la 3, scor cu care se termină cele trei reprize regulamentare.

Un merit important în stabilirea scorului l-a avut Borodin, portarul rus al celor de la Debrecen, care a făcut minuni și în minutele reprizei de prelungiri, când echipa oaspete a jucat în inferioritate numerică 2 minute. S-a ajuns la executarea loviturilor de departajare, unde Borodin a fost imbatabil în fața execuțiilor brașovenilor, în timp ce Ladanyi înscrie în poarta lui Polc, care rămâne cu amintirea unei parade de excepție la execuția lui Hari.

Corona pierde, astfel, cu 3-4 (0-0, 2-2, 1-1, 0-0, 0-1) în fața lui Debrecen, dar își păstrează locul 4 cu 65 de puncte, cu 14 mai multe decât oaspeții de azi, plasați pe poziția imediat următoare.

Alte știri din Hochei