Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Liga Mol: Ciucanii, la prima victorie în 2015Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
18 Ian 2015

Liga Mol: Ciucanii, la prima victorie în 2015

SC Miercurea Ciuc a pus capăt unei serii de rezultate negative ce le-a marcat acest început de an cu o victorie pe teren propriu. Gazdele au început în trombă partida de pe patinoarul ”Vakar Lajos” unde a primit replica echipei ungare Ujpest. Farkas a deschis scorul pentru gazde în secunda 9 de joc cu ajutorul lui Zsombor Molnar. Ciucanii și-au dublat avantajul în minutul 14:18 prin fundașul canadian Erik Spady într-un moment de superioritate numerică pe gheață.

Oaspeții au redus din diferență în prima parte a reprizei secunde prin Mihalik (min. 24: 35), dar forcing-ul gazdelor continuă și măresc ecartul prin reușitele lui Spady (min. 27:34), cea a finlandezului Salonen (min. 32:30) și cea a lui Matyas Biro (min. 39:01). Ultima treime a adus o singură reușită, echipa vizitatoare înscriind prin Tapio în minutul 47:50 și stabilind scorul final SC Miercurea Ciuc – Ujpest 5-2 (2-0, 3-1, 0-1).

Ciucanii rămân pe ultima poziție a clasamentului cu 21 de puncte, în timp ce Ujpest, cu 40 de puncte, staționează pe 6, ultimul loc ce oferă accesul în sferturile play-off-ului.

Alte știri din Hochei