Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Liga Mol: Brașovenii câștigă meciul românescAttila Szabo / Mediafax Foto
20 Ian 2015

Liga Mol: Brașovenii câștigă meciul românesc

La Miercurea Ciuc s-a disputat marți seară meciul dintre cele două reprezentante ale României în Liga Mol. Gazdele de la Sport Club începeau jocul din postura de ”lanternă roșie” a clasamentului, dar cu ascendentul dat de victoria obținută în meciul anterior, tot pe teren propriu, contra celor de la Ujpest. De partea cealaltă, oaspeții de la Corona Brașov erau în căutarea victoriei după o serie de patru meciuri în care nu a simțit gustul victoriei.

Brașovenii au plecat ca din pușcă și au înscris în secunda 42 a meciului prin Fodor cu sprijinul slovacilor Klouda și Saluga, egalarea survenind în repriza secundă, în minutul 23:10 cu o reușită în superioritate numerică a canadianului Spady. ”Lupii” au rupt echilibrul cu două goluri înscrise de Obsut și Mihaly în minutele 30:29, respectiv 35:08, ce s-au dovedit decisive în economia partidei. Ultimul gol al partidei a fost înscris tot de oaspeți, Obsut trecându-și numele din nou pe tabelă în minutul 52:30 și stabilind scorul final al partidei SC Miercurea Ciuc – Corona Brașov 1-4 (0-1, 1-2, 0-1).

A fost al șaselea meci direct dintre cele două echipe din acest sezon de Liga Mol, toate fiind câștigate de Corona. Victoria de astăzi i-a propulsat pe brașoveni pe locul 3 al clasamentului, nicio schimbare nefiind posibilă pentru ciucani, aflați într-o acută criză de rezultate. Următoarele meciuri vor fi disputate vineri, sâmbătă și luni în deplasare de ambele echipe, cu Debrecen, DAB.Docler și Ferencvaros pentru SC Miercurea Ciuc și Ujpest, Miskolci și Nove Zamky în meniul celor de la Corona.

Alte știri din Hochei