Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Futsal
Liga I: Semifinală dramatică la GalațiSebastian Tataru / Mediafax Foto
09 Mai 2017

Liga I: Semifinală dramatică la Galați

United Galați a învins dramatic pe Informatica Timișoara, în al doilea meci al semifinalei de Liga I l futsal, în prelungiri, cu scorul de 3-2 (2-2, 1-1).

Gălățenii au rămas fără un om, la mijlocul reprizei secunde, după ce Moldoveanu a fost eliminat direct cu cartonaș roșu, pentru un atac brutal, fără minge, cu piciorul înainte. În timpul regulamentar scorul a fost egal, 2-2, așa că s-a trecut la prelungiri, cu păstrarea numărului acumulat de greșeli, din repriza secundă, de către fiecare formație implicată. 

Cu 16 secunde înainte de final, oaspeții au forțat cu o schemă 5-0, fără portar. Selecționerul echipei naționale de futsal a României, Robert Lupu, care este și jucător la Informatica Timișoara, a îmbrăcat echipamentul de portar și a evoluat în câmp. Bănățenii au încercat să beneficieze de avantajul numeric și au ratat o ocazie importantă. După o combinație eșuată, Lascu, de la United Galați, a recuperat mingea și a șutat cu boltă, din propriul semicerc, în poarta goală.

United Galați s-a impus cu scorul de 3-2 și a egalat situația la general. Calificarea în finală se va decide mâine, cu începere de la ora 18.00, când în Sala Siderurgistul se dispută jocul decisiv. Pe cealaltă parte de tablou, în finală a ajuns Autobergamo Deva, în timp ce Futsal Klub Odorheiu Secuiesc va evolua în finala mică a Ligii I.

Alte știri din Futsal