Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Liga I: Dinamo - FC Viitorul 2-3Bogdan Iordache / Mediafax Foto
07 Nov 2014

Liga I: Dinamo - FC Viitorul 2-3

FC Viitorul Constanța a învins pe Dinamo București cu scorul de 3-2 (2-0), vineri seara, în Șoseaua Ștefan cel Mare, într-un meci din etapa a 14-a a Ligii I de fotbal.

Pentru învingători au marcat fundașul Bogdan Mitrea, în min. 5, din penalty, și 43, din lovitură liberă, precum și salvadorianul Nelson Bonilla (83). Golurile lui Dinamo au fost înscrise de Bogdan Gavrilă (49), care a fost introdus la pauză, și juniorul Patrick Petre (88). Fiul lui Florentin Petre, născut în 1997, a marcat primul său gol în Liga I, la al doilea joc în eșalonul de elită.

Dinamo nu a câștigat niciodată în fața Viitorului, care a obținut a treia victorie consecutivă în Șoseaua Ștefan cel Mare (3-2, 2-1, 3-2). Ambele jocuri în care Viitorul a fost gazdă s-au încheiat la egalitate (1-1 și 0-0).

Dinamo are o singură victorie în ultimele sale cinci meciuri de campionat (un egal și trei eșecuri), aceasta fiind prima înfrângere pe teren propriu în actuala stagiune. Viitorul e neînvinsă de cinci meciuri în Liga I, trei câștigate și două încheiate la egalitate.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Fotbal