Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Liga I: Craiovenii păstrează seria pozitivăSportPictures.eu
19 Oct 2014

Liga I: Craiovenii păstrează seria pozitivă

Al cincilea meci fără înfrângere pentru CSU Craiova a fost cel de astăzi disputat pe teren propriu cu Concordia Chiajna în cadrul etapei cu numărul 11 a Ligii 1. După remiza de astăzi, și oaspeții au ajuns la rândul lor la patru meciuri fără înfrângere și puteau pleca din Bănie cu toate cele trei puncte după ce au deschis scorul rapid prin Wellington. Golul a fost înscris din lovitură de la 11 metri de atacantul brazilian, lovitură acordată în urma unui henț în careu al lui Dacian Varga. Gazdele au intrat în control imediat și au pus sub presiune poarta lui Rîmniceanu, salvat de indecizia lui Acka sau de indecizia lui Curelea din minutul 16, când craioveanul scăpat singur cu portarul oaspeților a trimis direct în el.

În minutul 56, același Curelea a preluat în careu și a încercat o finalizare surprinzătoare din întoarcere, dar șutul său plasat nu a fost suficient de puternic pentru a-l surprinde pe Rîmniceanu. Ultimul sfert de oră de joc s-a disputat în condiții de inegalitate numerică pe teren, după ce în minutul 76 Stan a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. Presiunea crește în careul ilfovenilor, iar Madson și Târnăcop anticipează prin ocaziile lor golul egalării. Acesta nu a venit în urma loviturii de cap a lui Curelea, din minutul 87, fază la care arbitrul Andrei Chivulete a fluierat fault în atac, ci în primul minut al prelungirilor, când Ferfelea a transformat penalty-ul acordat pentru faultul lui Dulgherov asupra lui Rocha.

Se încheie CSU Craiova – Concordia 1-1 (0-1), meci după care gazdele urcă pe locul 10, în timp ce ilfovenii rămân în zona ”nisipurilor mișcătoare” pe locul 15.

 

CSU Craiova (antrenori Emil Săndoi, Sorin Cârțu): Bălgrădean – Achim, Acka (min. 71 Avrămia), Frăsinescu, Vătăjelu – Madson, Tîrnăcop – Bancu, Bawab (min. 78 Ferfelea), Varga (min. 61 Nuno Rocha) – Curelea

Concordia (antrenor Marius Șumudică): Rîmniceanu – Stan, Lovin, Dragarski, Bucurică – Martins, Boldrin, Brelecic (min. 66 Deekman), Cristea (min. 88 Dulgherov) – Wellington, Pena (min. 56 Roșu)

Alte știri din Fotbal