Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
Liga Campionilor începe în 26 septembrieSportPictures.eu
05 Iun 2014

Liga Campionilor începe în 26 septembrie

Noul sezon al Ligii Campionilor la polo va debuta în toamnă, pe data de 26 septembrie. Conform anunțului oficial al Ligii Europene de Natație (LEN), primul tur de calificare va avea loc în perioada 26-28 septembrie. A doua rundă a calificărilor se va desfășura între 17 și 19 octombrie, urmând ca play-off-ul de accedere să fie programat în 29 octombrie, turul și 12 noiembrie, returul.

Primele meciuri din faza grupelor sunt stabilite a avea loc pentru 29 noiembrie. Se menține același sistem ca și în sezonul precedent. Echipele pot achiziționa un voucher wild-card care să le garanteze accesul direct în grupe. Dacă nivelul se menține la fel, atunci un club ar trebui să plătească 30 000 de euro pentru a fi scutit de preliminarii și play-off.

Turneul final cu șase echipe la start va avea loc tot la Barcelona. România va fi reprezentată în această competiție de campioana CSM Digi Oradea, care va juca în tururile preliminare.

Anul acesta, poloiștii de pe Crișuri s-au oprit în grupe, unde nu au obținut decât o singură victorie.

Alte știri din Polo