Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
Liga Campionilor: Steaua Stirom – Jadran Carine 4-8Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
09 Dec 2017

Liga Campionilor: Steaua Stirom – Jadran Carine 4-8

Bazinul Ghencea a găzduit jocul uvertură al etapei a patra din grupele Ligii Campionilor LEN la polo pe apă. Steaua Stirom a ținut piept redutabilei echipe muntenegrene Jadran Carine Herceg Novi care s-a detașat abia în ultimul sfert. Scorul final a fost de 8-4 (1-2, 3-2, 0-0, 4-0) în favoarea echipei oaspete.

Adria Delgado a aruncat fenomenal, marcând trei goluri de la distanță. De asemenea, centrul Dimitri Goanță a marcat un gol spectaculos, cu spatele la poartă. Diferența s-a creionat în sfertul al patrulea, atunci când capitolul înot le-a conferit oaspeților avantajul de a arunca la poartă mult mai precis.

Raportul angajamentelor a fost favorabil ex-iugoslavilor, 3-1. Steaua Stirom nu a fructificat niciuna din cele 8 superiorități de care a beneficiat, în timp ce vizitatorii au marcat în toate cele patru situații de om în plus. Mai mult, Jadran Carine a transformat și o aruncare de la 5 metri.

În pofida înfrângerii, echipa noastră s-a remarcat prin spiritul de luptă și dăruire. Adria Delgado, de departe cel mai bun poloist stelist, a demonstrat reale veleități de apărător, interceptând mingi importante. În câteva faze ghinionul ne-a fost un obstacol suplimentar, steliștii trimițând de mai multe ori balonul în barele porții adverse. Polonezul Diakonow, portarul Stelei, a avut câteva intervenții magistrale.

Jadran Herceg a preluat șefia grupei, cu 10 puncte, în timp ce formația noastră rămâne penultima, fără nici un punct acumulat.

Lotul folosit de antrenorii Andrei Iosep și Răzvan Cristescu la jocul cu Jadran Carine a fost compus din: Mihai Drăgușin și Michal Diakonow – portari; Djordje Filipovic, Mihnea Chioveanu, Cristian Călin, Iulian Rădoi, Ivan Buljubasic, Adria Delgado, Nikola Murisic, Pavel Popescu, Daniel Robu, Alexandru Ghiban și Dimitri Goanță.

 

sursa: csasteaua.ro

Alte știri din Polo