Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Liga Campionilor: Baia Mare a ratat calificarea în Final FourMircea Rosca / SportPictures.eu
11 Apr 2015

Liga Campionilor: HCM Baia Mare a ratat calificarea în Final Four

HCM Baia Mare a ratat calificarea la turneul Final Four al Ligii Campionilor la handbal feminin, sâmbătă, după ce a fost învinsă în deplasare de echipa rusă Dinamo-Sinara Volgograd, cu scorul de 30-25 (18-11), în manșa a doua a sferturilor de finală.

Campioana României, învingătoare în tur cu 25-23, a făcut un joc foarte slab și a pierdut calificarea fără drept de apel, dar rămâne cu performanța reușită în premieră de a juca sferturile de finală ale Champions League.

HCM nu a găsit cheia apărării ruse, în prima repriză marcând 11 goluri, iar în primele 20 de minute ale părții secunde alte 5.

Gazdele au început cu dreptul și au marcat primele două goluri ale partidei, 2-0 (2), HCM a egalat, 2-2 (5), dar Dinamo a înscris de șapte ori la rând (9-2, 15), în timp ce formația băimăreană a irosit două aruncări de la 7 metri (Do Nascimento, Buceschi). HCM a făcut eforturi să revină în joc, s-a apropiat la cinci goluri, 15-10 (27), dar la pauză scorul a fost de 18-11 pentru Dinamo, HCM irosind o nouă aruncare de la 7 metri (Abbingh).

Formația antrenată de Tone Tiselj nu a evoluat mai bine nici după pauză, când avantajul gazdelor a crescut constant, ajungând la 11 goluri, 27-16 (51). Dinamo s-a relaxat pe final, astfel că HCM a redus din diferență, pierzând doar la cinci goluri, 25-30.

Turneul final al Champions League va avea loc pe 9 și 10 mai, la Budapesta.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Handbal