Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Liga Campionilor: HCM Baia Mare - Rostov 20-22Paul Ursachi / SportPictures.eu
30 Oct 2015

Liga Campionilor: HCM Baia Mare - Rostov 20-22

HCM Baia Mare a fost învinsă de formația rusă Rostov pe Don cu scorul de 22-20 (13-10), vineri seara, în Sala Sporturilor Lascăr Pană, într-un meci din Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Rostov a dominat meciul, elevele antrenorului danez Jan Leslie oferind în multe momente veritabile lecții de handbal.

Oaspetele au condus cu 3-1 (min. 4), HCM a revenit și a egalat, 3-3 (7), dar Rostov a punctat de patru ori la rând, 3-7 (12). Vicecampioana României a reușit să se apropie la un singur gol, 8-9 (22), apoi a egalat din nou, 10-10 (26), dar la pauză echipa vizitatoare conducea cu 13-10.

HCM a mai reușit să egaleze o singură dată, după pauză, 16-16 (43), dar balanța a înclinat spre oaspete după ce Ardean-Elisei a primit cartonașul roșu pentru o intrare dură la Sen (46). Formația băimăreană nu a avut soluții în ofensivă, iar Ana Sen a decis soarta meciului, după ce HCM se apropiase iar la un gol, 20-21 (59).

La oaspete au jucat mai multe handbaliste care au evolua în campionatul României: Iulia Managarova (Oltchim), Reghina Șimkute (Oltchim), Ksenia Makeeva (HCM Baia Mare), Ekaterina Davîdenko (HCM Baia Mare).

Pentru HCM au marcat Lois Abbingh - 6 goluri, Allison Pineau - 5, Katarina Jezic - 3, Gabriela Perianu - 2, Alexandra Do Nascimento - 1, Melinda Geiger - 1, Valentina Ardean-Elisei - 1, Luciana Marin - 1.

Rostov este liderul grupei, cu 6 puncte (maximum), urmată de HCM Baia Mare, 2 p (3 j), Larvik, 2 p (2 j), RK Krim Mercator Ljubljana, 0 p (2 j). Tot vineri are loc partida dintre Krim și Larvik.

HCM Baia Mare va disputa următorul meci pe 7 noiembrie, cu Rostov, în deplasare.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Handbal