Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Liga Campionilor: Gorenje Velenje - Dinamo 33-29Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
16 Nov 2017

Liga Campionilor: Gorenje Velenje - Dinamo 33-29

Echipa masculină de handbal Dinamo a fost învinsă joi seară în Slovenia, în cel de-al optulea meci din Grupa C a VELUX Champions League.

Campioana României a făcut deplasarea fără patru jucători (Irimuş – probleme personale, Gayduchenko, Savenco – accidentaţi, Boskovic – şi-a reziliat contractul), în timp ce Sajad Esteki nu a intrat nicio secundă. Sajin şi Descat, de asemenea cu probleme medicale, au jucat mai puţin decât în mod obişnuit.

Echipa antrenată de Eliodor Voica și Sebastian Bota a ţinut însă pasul pentru 40 de minute cu Gorenje, până la scorul 19-19. Dinamo a condus cu 5-3 și 6-4, cel mai bun jucător al începutului de meci fiind Komogorov. Șandru a intrat și el bine în meci și a adunat la final 7 goluri, la fel ca și Mocanu. Relația de joc dintre cei doi a fost și de data aceasta una foarte bună.

Au fost suficiente însă câteva momente de cădere în joc în repriza a doua, speculate de sloveni, care s-au desprins decisiv. De la 19-19 s-a făcut 24-19, apoi, 10 minute mai târziu, 31-23. Spre final, Dinamo a mai redus din diferenţă.

Procentajul atacurilor dinamoviste a fost de numai 62% în repriza a doua, după ce în prima parte a fost de 88%.

 

Velenje: Ferlin, Zaponsek – portari; Cehte 3, Medved 8, Haseljic, Ovnicek 2, Grebenc, Toskic 4, Drobez, Potocnik 3, Golcar 2, Markotic 2, Verdinek 1, Klec, Brumen 6, Pejovic 2

Dinamo: Grigoraş (2 intervenții), Heidaridad (7) – portari; Descat 2, S. Esteki, Mironescu 1, Şandru 7, Gavriloaia, A. Esteki 4, Komogorov 6, Mocanu 7, Bera 2, Mousavi, Sajin.

 

Pentru Dinamo urmează două meciuri în campionat. Duminică, 19 noiembrie (ora 19:00), acasă cu CSM Făgăraș, în etapa a 11-a a Ligii Naționale. Meciul se dispută imediat după jocul dintre CSM București și Gdynia (Polonia), din Liga Campionilor la handbal feminin, programat în Sala Dinamo. Apoi, la numai trei zile, Dinamo joacă în deplasare cu Potaissa Turda, un joc extrem de important pentru configurația clasamentului în partea sa superioară.

 

sursa: csdinamo.eu

Alte știri din Handbal