Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Liga Campionilor: Elverum Handball Herrer - HCM Minaur Baia Mare 28-28Alexandru Hojda / Mediafax Foto
11 Oct 2015

Liga Campionilor: Elverum Handball Herrer - HCM Minaur Baia Mare 28-28

HCM Minaur Baia Mare a terminat la egalitate în deplasare cu echipa norvegiană Elverum Handball Herrer, scor 28-28 (14-9), duminică, în Grupa D a Ligii Campionilor la handbal masculin, după ce a primit gol în ultima secundă.

Minaur a dominat trei sferturi din meci, însă nu a fost capabilă să reziste și norvegienii au smuls egalul in extremis, grație unui gol marcat de Lindboe în ultima secundă.

Campioana României, condusă de Petru Pop, în absența danezului Lars Walther, a făcut o primă repriză excelentă, conducând la 2-3 goluri, pentru ca la pauză să intre cu un avans de cinci goluri, 14-9.

Minaur a continuat să joace la fel de bine și după pauză, iar în minutul 44 conducea cu șapte goluri, 22-15, însă ceva s-a rupt în echipa noastră, care a încasat gol după gol, iar Elverum a revenit în joc. Gazdele au reușit egalarea în minutul 53, 24-24, iar un minut mai târziu au avut pentru prima oară avantaj, 25-24. Finalul a fost dramatic, Ramba a adus echipa băimăreană în avantaj, 28-27, cu zece secunde înainte de final, dar Elverum a egalat la ultima minge.

Ionuț Ramba a marcat 6 goluri pentru HCM Minaur, Albert Cristescu și Marius Sadoveac au reușit câte 5, Inal Aflitulin - 4, Daniel Bera - 4, Mihai Bușecan - 2, Cristian Ghiță - 1, Vladislav Ostroușko - 1.

În celelalte partide din grupă, Kadetten Schaffhausen a dispus de Motor Zaporoje cu 30-27 (joi), iar Skjern Handbold a trecut la limită de Metalurg Skopje cu 20-19.

În clasament, pe primul loc se află Skjern Handbold, cu 6 puncte, urmată de HCM Minaur, 4 p (+1), Metalurg Skopje, 4 p (0), Motor Zaporoje, 4 p (+3), Kadetten Schaffhausen, 3 p, Elverum Handball Herrer, 3 p.

Următorul meci al băimărenilor va avea loc pe 18 octombrie, acasă, cu Metalurg Skopje.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Handbal