Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Liga Campionilor: Dinamo Bucureşti – Abanca Ademar Leon 24-28Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
16 Oct 2017

Liga Campionilor: Dinamo Bucureşti – Abanca Ademar Leon 24-28

Handbaliștii de la Dinamo au cedat în cel de-al cincilea meci din Liga Campionilor, la finele unui joc spectaculos și atractiv, demn de cea mai importantă competiție inter-cluburi. Soarta meciului de la București s-a decis practic în primele șase minute, când Dinamo a jucat mai mult în inferioritate, iar oaspeții s-au desprins la 1-4.

La adăpostul avansului luat în debut, Abanca Ademar Leon și-a construit fiecare atac fără presiune. Spaniolii au lungit fazele din ofensivă până când cu găsit breșa spre poarta apărată de Ionuț Irimuș. Dinamo a încercat să revină în joc, dar de fiecare dată când a fost aproape de a mai reduce din handicap atacurile s-au lovit de portarul Biosca Garcia.

În repriza secundă, alb-roșiii au ajuns până la două goluri în spatele echipei spaniole. Apărarea a funcționat mai bine, iar pe atac Gavriloaia (la cel mai bun joc al său din acest sezon), Sajad Esteki, Descat și Mocanu au readus speranțele în tribunele din Sala Dinamo. La 22-24, Dinamo a avut atacul și șansa de a reechilibra disputa, dar bomba trimisă de Sajad Esteki a fost scoasă miraculos din vinclu de portarul Biosca Garcia. Abanca Ademar Leon s-a distanțat iar, de data aceasta decisiv.

Dinamo rămâne cu două puncte în Grupa C a Ligii Campionilor și ocupă locul 6, ultimul.

 

Dinamo: Irimuş, Grigoraş, Heidaridad – portari; Descat 5, S. Esteki 4, Boskovic, Mironescu, Gayduchenko 3, Şandru 1, Gavriloaia 5, A. Esteki, Komogorov 3, Mocanu 2, Bera, Mousavi 1.

Abanca Ademar Leon: Biosca Garcia, Cupara – portari; Lopez Alvarez 1, Simonet 2, Vejin, Garcia Lorenzana 6, Carou, Rodrogo Perez Arce, Pineiro, Vieyra 6, Fernandez Sanchez 5, Jaime Fernandez 4, Marques 1, Gonzale Perez Arce 1, Pesic 1, Costoya 1.

 

sursa: csdinamo.eu

 

Alte știri din Handbal