Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Liga Campionilor: Debut în forță pentru CSM BucureștiDragoș Savu / Mediafax Foto
16 Oct 2015

Liga Campionilor: Debut în forță pentru CSM București

Un început pozitiv pentru CSM București în Liga Campionilor la handbal feminin! În Sala Polivalentă din Capitală ”tigroaicele” au jucat primul lor meci în prima competiție europeană intercluburi și au primit vizita polonezelor de la Selgros MKS Lublin în primul meci din cadrul grupei D. Din această grupă mai fac parte muntenegrencele de la Buducnost și suedezele de la IK Savehof, iar bucureștencele au șanse reale de a se clasa pe primele trei locuri ce le garantează accesul la nivelul următor al competiției.

În partida din această seară, ele au avut un început de meci bun, cu un crescendo în joc ce le-a dus chiar și la 5 goluri avans – 12:7 – în prima repriză, dar au plecat la pauză cu avantaj minim 14:13. Vărzaru, Rodrigues, Fisker și Da Silva au mărit diferența la 6 goluri - 20:14, pentru ca la jumătatea reprizei secunde elevele tehnicianului danez Kim Rasmussen să se detașeze la zece goluri 28:18, Vărzaru înscriind chiar și în inferioritate numerică. Polonezele nu reușesc să înscrie nici atunci când rămân față în față cu Grubisic, portărița croată fiind practic de neînvins pe parcursul a mai multor minute. ”Tigroaicele” au arătat că știu să facă spectacol și au dovedit-o cu prisosință prin execuțiile de efect ale Cristinei Vărzaru, prin pasele surprinzătoare ale suedezei Isabelle Gullden sau chiar golul marcat din poartă în poartă de Grubisic.

Rezultatul final a fost CSM București – Selgros MSK Lublin 33:21 (14:13), următorul meci pentru fetele noastre fiind programat vinerea viitoare, pe 23 octombrie, în deplasare la Savehof. Cele mai prolifice marcatoare pentru bucureștence au fost Vărzaru, Rodrigues și Jorgensen - câte 6, Gullden - 5, Martin și Fisker – câte 3 goluri.

Alte știri din Handbal