Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Liga 3: Rapid este matematic promovată în Liga 2Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
12 Mai 2019

Liga 3: Rapid este matematic promovată în Liga 2

Ceea ce aștepta întreaga suflare vișinie în acest sezon fotbalistic s-a înfăptuit în această după-amiază pe arena din Regie. FC Rapid a câștigat partida cu Unirea Slobozia prin golurile înscrise de Cătălin Hlistei (min. 20), Alin Cârstocea (min. 23) și Marian Vlada (min. 63) și cu un avantaj de opt puncte față de cea de-a doua clasată CS Afumați cu două etape rămase de disputat din seria a 2-a a Ligii 3 este matematic promovată în Liga 2.

Elevii lui Daniel Pancu au trăit victoria în fața unui public numeros, printre care s-a aflat și Mircea Lucescu, și la capătul unui parcurs de anduranță ce i-a purtat pe arene cu condiții de joc improprii gustă acum din plin satisfacția promovării. Dincolo de momentele de bucurie, conducerea clubului și antrenorul Daniel Pancu se concentrează deja pe creionarea lotului pentru sezonul următor, tehnicianul arătându-se încrezător că jucători cu ștate în Giulești vor reveni sub culorile vișinii pentru a forța revenirea pe prima scenă fotbalistică.

 

Rezultatele etapei a 28-a a seriei a 2-a sunt următoarele:

Sâmbătă, 11 mai

CS Afumaţi - Axiopolis Cernavodă  2-1 (1-0)

ACSM Olteniţa - CS Tunari  1-2 (0-1)

Agricola Borcea - Înainte Modelu  6-4 (4-1)

CS Medgidia - SC Popeşti Leordeni  1-0 (1-0)

Sportul Chișcani - FC FCSB 2  1-0 (1-0)

Duminică, 12 mai

FC Rapid - Unirea Slobozia  3-0 (2-0)

Progresul Spartac a stat. Partida CS Făurei - Delta Dobrogea Tulcea a fost omologată cu scorul de 3-0 în favoarea gazdelor datorită retragerii din campionat a formației tulcene.

Alte știri din Fotbal