Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Liga 3: Drăghiceanu aduce trei puncte pentru RapidRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
23 Mar 2019

Liga 3: Drăghiceanu aduce trei puncte pentru Rapid

Pe arena din Regie FC Rapid a primit în această după-amiază vizita celor de la FCSB 2 într-un meci contând pentru etapa a 19-a a Ligii 3. Formația vișiniilor a întâmpinat o rezistență eficientă din partea tinerei echipe a celor de la FCSB 2, dar a reușit să spargă blocada pe finalul primei reprize prin golul înscris în minutul 43 de Drăghiceanu cu latul de la limita careului mare, plasat la rădăcina barei, după o ieșire neinspirată a portarului Ducan. Decarul gazdelor a dublat avantajul în minutul 53 cu o reluare din voleu de la 7 metri a unei respingeri a lui Ducan.

În clasament, Rapid conduce cu 47 de puncte urmat de CS Afumați cu 42 de puncte, Unirea Slobozia cu 40 și Progresul Spartac cu 35. Etapa viitoare giuleștenii vor juca în deplasare cu Sportul Chișcani, iar pe 6 aprilie vor reveni în Regie pentru partida cu CS Făurei.

Rezultatele etapei a 19-a a seriei 2 sunt următoarele:

Vineri, 8 martie

Înainte Modelu - Progresul Spartac  1-4 (1-2)

Sâmbătă, 23 martie

Axiopolis Cernavodă - ACSM Olteniţa  3-3 (0-2)

Unirea Slobozia - SC Popeşti Leordeni  1-0 (1-0)

Agricola Borcea - Sportul Chișcani  1-5 (0-3)

CS Afumaţi - CS Făurei  1-1 (0-1)

FC Rapid - FC FCSB 2  2-0 (1-0)

CS Medgidia a stat. Partida CS Tunari - Delta Dobrogea Tulcea  a fost omologată cu scorul de 3-0 în favoarea gazdelor datorită retragerii din campionat a formației tulcene.

Alte știri din Fotbal