Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Liga 3: Descătușarea vine pe finalRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
09 Mar 2019

Liga 3: Descătușarea vine pe final

Rapid a obținut o victorie categorică în primul meci disputat pe stadionul din Regie, elevii lui Daniel Pancu făcând diferența pe finalul jocului în care au întâlnit ocupanta locului 4 în seria a 2-a a Ligii 3, SC Popești Leordeni.

Cu o atmosferă de mare meci dată de cei 5.000 de spectatori din tribune, giuleștenii s-au desprins repede pe tabelă prin Neacșa în minutul 3. Ilfovenii au echilibrat jocul și au modificat tabela în minutul 34 prin Drăgan, pentru ca în partea a doua a jocului să aibă mai multă consistență în atac. Golul de 2-1 înscris de Cârstocea în minutul 78 cu un șut cu ristul plin de la 20 de metri a readus liniștea în tabăra giuleștenilor, care au profitat de reculul oaspeților și au mai înscris de două ori prin Robinho (min. 89) după un contraatac și Hlistei (min. 90+1) din lovitură liberă.

În clasament, Rapid conduce cu 41 de puncte urmat de CS Afumați cu 38 de puncte, Unirea Slobozia cu 37 și SC Popeşti Leordeni cu 31. Etapa viitoare giuleștenii vor primi 3 puncte fără a juca, fiind programat meciul cu Delta Tulcea, echipă retrasă din campionat, apoi în etapa a 19-a urmează să evolueze tot în Regie contra celor de la FC FCSB 2.

 

Rezultatele etapei a 17-a a seriei 2 sunt următoarele:

Vineri, 8 martie

Înainte Modelu - ACSM Olteniţa  3-1 (1-0)

Sâmbătă, 9 martie

Unirea Slobozia - Axiopolis Cernavodă  3-0 (1-0)

CS Tunari - Progresul Spartac  0-2 (0-0)

FC Rapid - SC Popeşti Leordeni  4-1 (1-1)

CS Afumaţi - FC FCSB 2  5-1 (3-0)

CS Medgidia - CS Făurei  1-3 (0-1)

Sportul Chișcani a stat. Partida Agricola Borcea - Delta Dobrogea Tulcea  a fost omologată cu scorul de 3-0 în favoarea gazdelor datorită retragerii din campionat a formației tulcene.

Alte știri din Fotbal