Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Liga 2, seria I: Victorie, dar contează?Octav Ganea / Mediafax Foto
22 Mai 2014

Liga 2, seria I: Victorie, dar contează?

Etapa a 7-a a play-off-ului seriei I este întinsă pe trei zile, cu câte un meci în fiecare, în timp ce partidele din play-out sunt programate în dimineața zilei de sâmbătă, începând cu ora 11:00.

Astăzi a avut loc primul meci din play-off, programat pe arena din Giulești. Rapid a fost gazda celor de la SC Bacău, o echipă care a arătat că știe să se apere și care a cedat în cele din urmă la limită, 1-0. Încă o dată, erou al ”vișiniilor” a fost Daniel Niculae, golul său din minutul 71 aducând trei puncte în contul Rapidului.

Nu se știe însă dacă aceste puncte mai folosesc la ceva, dacă echipa de sub Grant nu primește licența de joc pentru Liga 1. În așteptarea unor vești bune de la apel, jucătorii giuleșteni s-au prezentat la joc chiar dacă nu s-au putut pregăti corespunzător din cauza debranșării bazei Pro Rapid de către furnizorul de energie electrică din cauza datoriilor.

Vineri începând cu ora 11:00 este programată întâlnirea FC Clinceni - ACS Berceni, iar sâmbătă la aceeași oră se joacă CSM Unirea Slobozia - CS Municipal Studenţesc Iaşi.

 

Tot sâmbătă de la ora 11:00 se vor disputa partidele din play-out, după programul:

Unirea Tărlungeni - FC Farul Constanţa

CF Brăila - Dunărea Galaţi

Rapid CFR Suceava - Gloria Buzău

Alte știri din Fotbal