Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Liga 2, seria I: Rapid, victorie în GiuleștiRazvan Lupica / Mediafax Foto
03 Mai 2014

Liga 2, seria I: Rapid, victorie în Giulești

Pe arena din Giulești Rapid a întâlnit ACS Berceni într-un meci ce conta mai mult pentru gazde, din moment ce oaspeții nu și-au depus dosarul de licențiere pentru Liga 1. Bercenarii au venit să joace sub Grant doar pentru orgoliul lor, în timp ce rapidiștii erau nevoiți să câștige la revenirea în fața propriilor suporteri.

Meciul nu a excelat la capitolul virtuți tehnice, fazele de poartă fiind destul de rare, ambele echipe luptând în treimea medie a terenului. După o primă repriză Tiberiu Bălan a transformat în minutul 61 un penalty acordat la un fault comis de Epaminonda Nicu asupra lui Emil Dică. Primul gol al lui Bălan la Rapid în acest sezon a încheiat o perioadă de incertitudine în joc a trupei lui Viorel Moldovan și a rupt echilibrul partidei. Încet-încet, rapidiștii sunt mai prezenți în jumătatea adversă și Daniel Niculae dublează avantajul în minutul 81 cu o lovitură de cap în urma unui corner de pe partea dreaptă.

Rapid – Berceni se încheie 2-0 (0-0) și giuleștenii se pregătesc pentru derby-ul de miercuri de la Iași.

 

În celelalte meciuri din playoff ieri s-a jucat FC Clinceni - CSMS Iaşi 0-3 (0-2), iar astăzi Unirea Slobozia - SC Bacău 1-2 (0-1), un rezultat surpriză. În clasament CSMS Iași este lider cu 26 de puncte, urmată de Rapid cu 24 de puncte, Unirea cu 22, Clinceni cu 18, Berceni cu 13 și SC Bacău cu 8 puncte.

În zona playout s-au înregistrat următoarele rezultate: CFR Suceava - Farul Constanţa 2-0 (0-0), Unirea Tărlungeni - Dunărea Galaţi 3-0 (1-0), CF Brăila - Gloria Buzău 2-1 (1-0). Clasamentul este condus de Buzău și Tărlungeni cu câte 23 de puncte, urmate de Suceava cu 19, Brăila cu 18, Galați 15 și ”lanterna” Farul cu 9 puncte.

Alte știri din Fotbal