Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Liga 2: Ziua partidelor fără mizăSportPictures.eu
24 Mai 2017

Liga 2: Ziua partidelor fără miză

Partidele de astăzi din cadrul etapei a 36-a a Ligii 2 au fost cele între echipele relaxate, fără obiective în vizor. Singura care mai trăgea cu ochiul la clasament era CS Mioveni, dar după înfrângerea de la Oradea și șansele matematice de a prinde locul de baraj s-au spulberat.

CS Afumați a extins la cinci seria victoriilor obținute în teren, victima de astăzi fiind singura echipă care va retrograda, Metalul Reșița, în timp ce la Călărași elevii lui Adrian Mihalcea s-au detașat după pauză după ce Chindia a deschis scorul în startul partidei. Cea mai echilibrată partidă a avut loc la Clinceni, unde academicienii au remizat cu ASU Politehnica Timișoara și se mențin la egalitate de puncte, 38.

Mâine are loc ultima partidă a rundei în care UTA Bătrâna Doamnă are o singură variantă - victoria - împotriva celor de la CS Balotești.

 

Programul și rezultatele etapei a 36-a sunt următoarele:

Marți, 23 mai

Juventus București - Foresta Suceava  5-1 (2-0)

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - Dacia Unirea Brăila  3-0 (1-0)

Miercuri, 24 mai

Luceafărul Oradea - CS Mioveni  2-1 (1-1)

Academica Clinceni - ASU Politehnica Timișoara  2-2 (1-1)

CS Afumați - Metalul Reșița  5-2 (3-1)

Dunărea Călărași - Chindia Târgoviște  3-1 (1-1)

Joi, 25 mai

UTA Bătrâna Doamnă - CS Balotești

FC Brașov stă. Prin retragerea echipei CSM Râmnicu Vâlcea după începerea returului, Olimpia Satu Mare câștigă cu 3-0 la ”masa verde” partida programate.

Alte știri din Fotbal