Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Liga 2: Victorie facilă în epilogul etapeiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
27 Mar 2016

Liga 2: Victorie facilă în epilogul etapei

Giuleștenii și-au asigurat primul loc la finalul sezonului regulat după victoria din deplasare cu Oțelul Galați. Ultimul meci al rundei cu numărul 25 a adus o victorie la scor de forfait pentru elevii lui Dan Alexa pe terenul de la malul Dunării.

Tânăra echipă a Oțelului nu a putut face față jocului dezinvolt al alb-vișiniilor, care au tranșat soarta jocului încă din prima repriză. George Ganea, fiul lui Ionel Ganea, a taxat o greșeală în defensiva gălățeană în minutul 11. Portarul Bordieanu a scăpat din mâini balonul centrat de Raiciu, fiind jenat de colegul său Ciurea, iar Ganea a reluat de la 16 metri în poarta goală. Fotbalistul în vârstă de 16 ani face dubla în minutul 44 cu un șut în cros din interiorul careului Oțelului, scorul final al întâlnirii fiind stabilit de Morar cu o execuție de excepție, direct la vinclu, a unei lovituri libere de la 30 de metri. Amărăciunea rezultatului a fost accentuată de ratarea unui penalty de către Ciurea, care a încercat o ”scăriță”, mingea trecând peste transversala porții apărate de Drăghia.

Oțelul – Rapid 0-3 (0-2) este rezultatul final al ceea ce poate fi ultima partidă a unei foste campioane naționale, acum în pragul desființării.

Alte știri din Fotbal