Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Liga 2: Turris detonează bomba pe terenul lideruluiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
09 Iul 2020

Liga 2: Turris detonează bomba pe terenul liderului

Surpriză mare la Arad acolo unde liderul UTA a primit vizita celor de la Turris Oltul Turnu Măgurele în primul lor joc din cadrul play-off-ului Ligii 2.

Nevoiți să stea în prima etapă deoarece Petrolul nu a fost programat din cauza apariției unor cazuri de COVID-19 în sânul echipei, arădenii au început în forță cu un gol înscris în minutul 3 de Romario Moise cu un șut de la limita careului de 16 metri, însă Tescan a adus egalarea în minutul 21 cu un șut din apropierea porții pe o respingere a lui Iacob. Gazdele revin din nou în avantaj zece minute mai târziu prin Buhăcianu, dar la cabine se intră la egalitate după ce în minutul 45 Silviu Pană a trimis în plasă din mijlocul careului un balon ricoșat din transversală la șutul lui Voicu.

Gluma se îngroașă în minutul 54 când teleormănenii trec pentru prima dată în avantaj în urma penalty-ului transformat de Albert Voinea, dar lucrurile păreau că reintră în normal patru minute mai târziu când Bustea a trimis în plasă de la peste 20 de metri cu un șut la care portarul oaspeților Duțu a reacționat prea târziu. Pe final de meci Moise ratează voleul din 10 metri în minutul 75, iar Ioniță lovește bara în minutul 85. Cele două mari ocazii ale gazdelor s-au întors împotriva lor, Turris reușind să dea lovitura decisivă în minutul 89 prin Haită cu un șut din interiorul careului trimis la colțul lung.

Așadar, elevii lui Laszlo Balint au debutat nefericit în play-off și trebuie să se mobilizeze pentru a nu pierde avantajul pe care îl au la vârful clasamentului.

 

Clasamentul arată în felul următor:

1. UTA Arad  25 pct.

2. Turris Oltul Turnu Măgurele  24

3. CS Mioveni  21

4. Campionii FC Argeş  20

5. Rapid  20

6. Petrolul Ploieşti  19

 

Programul etapei a 2-a:

Joi, 9 iulie

UTA Arad – Turris-Oltul  3-4 (2-2)

Sâmbătă, 11 iulie

FC Petrolul – Fotbal Club Rapid

Marți, 14 iulie

Campionii FC Argeș – CS Mioveni

Alte știri din Fotbal