Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Liga 2: Trei echipe cu maxim de puncte după primele trei etapeRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
19 Aug 2017

Liga 2: Trei echipe cu maxim de puncte după primele trei etape

Ripensia, ASA și Hermannstadt sunt liderii Ligii 2 după primele trei etape scurse din acest sezon, toate cu maxim de puncte acumulate.

Învingători astăzi cu FC Snagov, timișorenii beneficiază și de golaverajul alimentat din plin în prima etapă după meciul cu Foresta, sucevenii pierzând și astăzi la scor pe terenul Daciei Unirea Brăila. Mureșenii s-au impus la limită pe teren propriu în fața ambițioasei echipe a Luceafărului și se pregătesc pentru derby-ul de clasament din Banat cu Ripensia. La rândul lor, și sibienii au câștigat la limită acasă cu Dunărea cu un gol înscris în ultimele secunde de joc, etapa următoare având în program deplasarea la Satu Mare.

Olimpia a avut un start de sezon neconcludent, ieri fiind învinsă la scor de forfait pe terenul celor de la Mioveni, același scor fiind înregistrat și la Pitești, consemnându-se prima victorie a celor de la FC Argeș în eșalonul secund, și la Clinceni, acolo unde UTA s-a impus în fața academicienilor.

Scor strâns și victorie a oaspeților pe sinteticul din Pantelimon, Metaloglobus cedând în fața Pandurilor, în timp ce ilfovenele CS Balotești și CS Afumați remizând fără gol înscris. Victorie lejeră pentru Chindia în fața celor de la ASU Politehnica, târgoviștenii revenind pe linia de plutire după două partide complicate în startul campionatului.

 

Rezultatele etapei a 3-a sunt următoarele:

Vineri, 18 august

ASA Tg. Mureș - Luceafărul Oradea  3-2 (2-1)

CS Mioveni - Olimpia Satu Mare  3-0 (1-0)

FC Argeș - Ştiinţa Miroslava  3-0 (1-0)

Sâmbătă, 19 august

AFC Hermannstadt - Dunărea Călărași  2-1 (1-0)

CS Balotești - CS Afumați  0-0 (0-0)

Chindia Târgoviște - ASU Poli Timișoara  2-0 (1-0)

Dacia Unirea Brăila - Foresta Suceava  9-1 (2-1)

Metaloglobus - Pandurii Târgu Jiu  2-3 (0-2)

Ripensia Timișoara - Sportul Snagov  2-0 (2-0)

Academica Clinceni - UTA Arad  0-3 (0-1)

Alte știri din Fotbal