Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Liga 2: Știința Miroslava câștigă derbyul disperăriiDragos Pascaneanu / SportPictures.eu
20 Mai 2018

Liga 2: Știința Miroslava câștigă derbyul disperării

Condusă din minutul 18 la Suceava, Știința Miroslava a egalat până la pauză și a tranșat soarta meciului cu alte două goluri în repriza secundă a meciului cu Foresta obținând trei puncte de aur în lupta pentru evitarea retrogradării. Foresta a încercat revenirea pe final de meci, dar golul înscris în prelungiri a fost tardiv, astfel încât rămâne cu 33 de puncte pe ultima poziție a clasamentului, în timp ce echipa ieșeană urcă la cota 37 la egalitate cu Dacia Unirea Brăila și cu un punct mai puțin decât Pandurii, prima echipă deasupra liniei retrogradării.

Tot o răsturnare de tabelă s-a consemnat la Sânmartin, unde ASU Politehnica Timișoara a fost cea care a deschis scorul în minutul 4, însă gazdele de la Luceafărul Oradea au înscris în minutele 70 și 73 pentru o victorie ce îi urcă două locuri în ierarhie până pe 11. CS Mioveni a învins la Ştefăneştii de Jos pe Sportul Snagov și cu 49 de puncte a urcat pe 8, deasupra echipei ilfovene rămasă cu 48 de puncte, iar în ultimul meci al zilei AFC Hermannstadt nu a avut probleme în a se impune la Clinceni cu un gol din lovitură liberă înscris de Curtean.

 

Iată programul etapei a 36-a:

Sâmbătă, 19 mai

Ripensia Timişoara - Pandurii Târgu Jiu  1-2 (0-1)

Metaloglobus Bucureşti - CS Baloteşti  5-1 (1-0)

Chindia Târgovişte - CS Afumaţi  2-1 (1-0)

Duminică, 20 mai

Foresta Suceava - Ştiinţa Miroslava  1-3 (1-1)

Luceafărul Oradea - ASU Politehnica Timişoara  2-1 (0-1)

Sportul Snagov - CS Mioveni  0-1 (0-0)

Academica Clinceni - AFC Hermannstadt  0-1 (0-1)

Luni, 21 mai

FC Argeş - Dunărea Călăraşi

Formațiile ASA Târgu Mureş și Olimpia Satu Mare s-au retras din campionat, prin urmare UTA Arad și Dacia Unirea Brăila câștigă cu 3-0 la ”masa verde” partidele programate în această etapă.

Alte știri din Fotbal