Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Liga 2: Ripensia strică sărbătoarea la PiteștiSebastian Tataru / SportPictures.eu
06 Aug 2019

Liga 2: Ripensia strică sărbătoarea la Pitești

În ultima partidă a rundei din Liga 2, programată astăzi la Pitești între FC Argeş și Ripensia Timişoara, gazdele porneau încrezătoare în noul sezon în care prin transformarea de la club de drept public la club de drept privat au primit dreptul de a promova. Mai mult decât atât, publicul piteștean a sărbătorit cei 66 de ani de la înființarea clubului și a așteptat o victorie la ceas festiv. Nu a fost însă așa, Ripensia dejucând planurile și părăsind Trivalea cu toate cele trei puncte.

Fotescu a deschis scorul în primul minut de prelungiri ale primei reprize cu un gol de generic, șut lobat de la 25 de metri ce a lovit bara laterală la vinclul din dreapta portarului și a intrat apoi în plasă. Cursa de urmărire a gazdelor pentru egalare s-a încheiat în minutul 75 când Nini Popescu a reluat în plasă din 8 metri centrarea lui Blejdea, însă după numai șase minute Zaluschi a trimis balonul în plasă, la vinclu din 16 metri și i-a readus pe bănățeni în avantaj.

Așadar, Ripensia obține victoria și etapa viitoare va șuca pe teren propriu cu SCM Gloria Buzău, în timp ce FC Argeș va evolua în deplasare cu Sportul Snagov.

 

Iată rezultatele primei etape:

Vineri, 2 august

CSM Reşiţa - Universitatea Cluj  2-0 (1-0)

Sâmbătă, 3 august

Concordia Chiajna - Daco-Getica Bucureşti  1-0 (1-0)

Turris-Oltul Turnu Măgurele - Pandurii Târgu Jiu  2-0 (0-0)

Viitorul Pandurii Târgu Jiu - Sportul Snagov  2-1 (1-0)

UTA Arad - Dunărea Călăraşi  3-0 (1-0)

ASU Politehnica Timişoara - CS Mioveni  0-1 (0-0)

Rapid Bucureşti - Farul Constanţa  0-0 (0-0)

Duminică, 4 august

SCM Gloria Buzău - FK Csikszereda Miercurea Ciuc  1-0 (0-0)

Metaloglobus Bucureşti - Petrolul Ploieşti  1-2 (1-0)

Marți, 6 august

FC Argeş - Ripensia Timişoara 1-2 (0-1)

Alte știri din Fotbal