Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Liga 2: Remize în ultimele meciuri ale rundeiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
07 Mai 2023

Liga 2: Remize în ultimele meciuri ale rundei

Două remize stabilite pe final de meci au menținut statu quo-ul în ierarhia play-off-ului Ligii 2.

Politehnica Iași a condus în Crângul Buzăului, dar elevii lui Adrian Mihalcea au rupt șirul interminabil al ratărilor cu un gol înscris de Dudu la ultima fază a meciului, un contraatac ce l-a lăsat singur cu portarul Jankov. Până atunci, Gloria ratase cu dezinvoltură pe bandă rulantă, exasperant pentru suporterii ce veniseră să o susțină în tribune. Mai mult decât atât, ieșenii au deschis scorul prin Itu în minutul 53 după o fază ce a curs șnur. Remiza îi menține pe buzoieni la diferență minimă de Dinamo și la 7 puncte în urma celor de la Oțelul.

Gălățenii au obținut la rândul lor o remiză în Ghencea cu un gol în minutul 89 înscris de Cisotti după o țesătură de pase ce l-a adus pe italian în careu față în față cu portarul Dincă. CSA Steaua deschisese scorul din penalty prin Chipirliu în minutul 54, dar a rămas în 10 oameni din minutul 85 când Beța a avut o intrare imprudentă și l-a lovit cu piciorul în piept pe Ciobanu. Oțelul menține avansul de 6 puncte față de Dinamo înaintea meciului direct programat joi la Galați.

 

Play-off

Sâmbătă, 6 mai

Dinamo București – Unirea Dej   0-0 (0-0)

Duminică, 7 mai

Gloria Buzău – Politehnica Iași  1-1 (0-0)

CSA Steaua București – Oțelul Galați   1-1 (0-0)

Alte știri din Fotbal