Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Liga 2: Remiză de luptă, dar nefolositoareBogdan Balas / SportPictures.eu
13 Mar 2016

Liga 2: Remiză de luptă, dar nefolositoare

Ultimul meci al rundei a 22-a a seriei a II-a a Ligii 2 s-a disputat la poalele Tâmpei, FC Brașov primind vizita ”șepcilor roșii”. ”U” Cluj era constrânsă de configurația clasamentului să obțină toate cele trei puncte pentru a spera în continuare la un loc de play-off de care o despărțeau 8 lungimi, în timp ce gazdele, la 5 puncte de locul 6 ocupat de FC Baia Mare, nu își permiteau să facă vreun pas greșit pe teren propriu.

Susținuți de o galerie de aproximativ 100 de fani, clujenii au jucat curajos, însă fără a concretiza ocaziile construite. Mai mult decât atât, au terminat jocul în 8 după ce Boboc (min. 78), Vojtus (min. 84) și Greu (min. 90+4) au văzut cartonașul roșu, însă brașovenii nu au avut forța necesară pentru a fructifica pe tabelă avantajul numeric, astfel încât partida s-a încheiat 0-0.

Rezultatul le blochează pe ambele combatante, fiind puțin probabil ca în cele patru etape rămase până la finalul sezonului regulat să se întâmple o minune.

Alte știri din Fotbal