Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Liga 2: Remiză albă la MioveniRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
07 Iul 2020

Liga 2: Remiză albă la Mioveni

Rapid a obținut doar un punct în primul meci disputat în play-off-ul Ligii 2 la Mioveni la capătul unui joc pe care l-a dominat și în care a avantujul unui om în plus din minutul 57.

De partea cealaltă, gazdele de la CS Mioveni au dovedit maturitate absorbind presiunea giuleștenilor din prima jumătate a reprizei I, pentru ca apoi să asalteze poarta lui Popa, însă eliminarea lui Raul Costin după un fault asupra lui Alami i-a determinat pe elevii lui Claudiu Niculescu să își reconfigureze evoluția tactică. Ratările lui Hlistei din minutele 62 și 83 au fost contrabalansate pe secundele de final de ratarea lui Hergheligiu ce putea aduce o victorie in extremis, nesperată a argeșenilor.

S-a încheiat 0-0, rezultat identic cu cel de vineri dintre Turris-Oltul și FC Argeș, iar clasamentul arată în felul următor:

1. UTA Arad  25 pct.

2. Turris Oltul Turnu Măgurele  21

3. CS Mioveni  21

4. Campionii FC Argeş  20

5. Rapid  20

6. Petrolul Ploieşti  19

 

După o primă etapă în care partida UTA – Petrolul a fost anulată din cauza apariției unor cazuri de infecție cu COVID-19 în rândul jucătorilor ploieșteni, următoarea etapă se va disputa după următorul program:

Joi, 9 iulie

UTA Arad – Turris-Oltul

Sâmbătă, 11 iulie

FC Petrolul – Fotbal Club Rapid

Marți, 14 iulie

Campionii FC Argeș – CS Mioveni

Alte știri din Fotbal