Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Liga 2: Rapid se instalează pe podiumRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
20 Nov 2019

Liga 2: Rapid se instalează pe podium

Astăzi s-au disputat două partide restante din Liga 2, ambele implicând formații din fruntea clasamentului.

Într-un meci contând pentru etapa a 10-a, de la ora 14:00 pe stadionul din Regie Rapid a primit vizita liderului UTA Arad, formație care nu mai cunoscuse înfrângerea de aproape trei luni și 12 etape de campionat. Începută în forță, cu ratări mari la ambele porți prin Miculescu (min. 1) și Labeau (min. 2), partida a fost rezolvată de giuleșteni în prima jumătate de oră prin golurile lui Sandro Djuric (min. 22) după o pasă cu călcâiul a lui Amir Jorza și Cătălin Hlistei (min. 28) cu o lovitură cu capul din plonjon de la 6 metri după o centrare a lui Sefer din flancul drept. Victoria cu 2-0 (2-0) îi aduce pe giuleșteni pe locul 3 la un singur punct față de UTA, 31 față de 32 câte au arădenii, la egalitate cu CS Mioveni. Etapa viitoare Rapid stă, în timp ce UTA primește vizita celor de la Farul, echipă pe care Rapid o va întâlni în deplasare în ultima etapă a turului.

La Turnu Măgurele s-a disputat de la ora 19:30 meciul restață din etapa a 14-a în care Turris-Oltul a primit replica Petrolului Ploiești. ”Găzarii” au fost la zece minute distanță de a egala la puncte UTA, însă Ciobanu a restabilit egalitatea pe tabelă în minutul 81 cu un șut din interiorul careului și a menținut invincibilitatea pe teren propriu pentru formația teleormăneană. Ploieștenii se pot simți frustrați de rezultatul de pe tabelă din moment ce pe lângă golul lui Arnăutu din minutul 61, reluare din careul mic a pasei pe jos a lui Țicu de pe partea stângă, au ratat o serie de mari ocazii precum bara lui Gavrilă din minutul 35 sau șutul lui Marinescu din minutele de prelungiri deviat în corner de portarul Păun. Petrolul face 30 de puncte și continuă să ocupe poziția a 4-a, urmat fiind de Turris-Oltul cu 29 de puncte.

Alte știri din Fotbal