Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Liga 2: Petrolul urcă pe podium. ASU Politehnica învinge în CrângRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
05 Nov 2019

Liga 2: Petrolul urcă pe podium. ASU Politehnica învinge în Crâng

Două partide restanță din Liga 2 s-au disputat astăzi, alte două fiind programate pentru miercuri.

La Buzău, SCM Gloria a părăsit învinsă terenul propriu în fața celor de la ASU Politehnica Timișoara, rezultat ce îi extrage pe bănățeni din zona locurilor retrogradabile și îi propulsează până pe locul 11. Succesul se datorează golului înscris de Mera în minutul 49 cu o lovitură de cap din 6 metri, balonul fiind trimis la colțul lung, însă gazdele au avut o mare ocazie de a egala chiar în secundele de final ale jocului prin Ioniță. Gloria rămâne cu 20 de puncte pe locul 8, iar sâmbătă va juca din nou pe teren propriu în etapa a 16-a cu Metaloglobus, vecina de clasament care are același număr de puncte.

Pe arena ”Ilie Oană” Petrolul își continuă ascensiunea spre vârful ierarhiei cu un succes la limită obținut în fața unei echipe incomode, cea a ciucanilor de la FK Csikszereda. Jucătorii pregătiți de Flavius Stoican au fost nevoiți să se mobilizeze și să treacă peste ocaziile mari ale oaspeților din startul partidei, putând beneficia în minutul 44 de un penalty dacă arbitrul Cătălin Buşi ar fi dat curs solicitării ploieștenilor de a penaliza un henț la Palmeș. În schimb, în minutul 75 un gol al lui Blănaru este anulat eronat pe motiv de ofsaid, dar Laurenţiu Marinescu rezolvă soarta partidei în minutul 82 cu o lovitură de cap din 7 metri din centrarea lui Bărboianu. Petrolul face 24 de puncte și urcă pe locul al treilea devansând-o cu un punct pe Turris care are același număr de partide disputate, 13, în timp ce FK Csikszereda staționează cu 16 puncte pe locul 15, deasupra liniei retrogradării.

 

Iată programul și rezultatele meciurilor restanță:

Marți, 5 noiembrie

Etapa a 11-a

SCM Gloria Buzău - ASU Politehnica Timișoara  0-1 (0-0)

Etapa a 5-a

Petrolul Ploiești - FK Csikszereda Miercurea Ciuc  1-0 (0-0)

Miercuri 6 noiembrie

Etapa a 11-a

FC Argeş - CSM Reşiţa

Etapa a 6-a

Universitatea Cluj - UTA Arad

Alte știri din Fotbal