Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Liga 2: Meci cu de toate în GiuleștiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
26 Oct 2015

Liga 2: Meci cu de toate în Giulești

Un pachet complet de evenimente fotbalistice au oferit Rapid București și Rapid CFR Suceava spectatorilor veniți în Giulești în această seară. Un autogol, două penaltyuri ratate, un antrenor eliminat și un ”roșu” direct pentru o intrare periculoasă au fost ingredientele unui spectacol fără succes pentru niciuna dintre combatante, dar cu succes pentru cei care au asistat la partidă.

Kusnir a fost autorul autogolului întâlnirii, fundașul dreapta al giuleștenilor deviind în minutul 13 balonul în propria poartă în încercarea de a degaja o lovitură liberă a oaspeților executată de Semeghin. Pe finalul primei reprize antrenorul Dan Alexa este trimis în tribune pentru că a intrat în teren și a lovit mingea fără ca jocul să fie întrerupt, tehnicianul giuleștenilor având impresia că arbitrul de centru oprise meciul pentru a permite accesul echipei medicale a sucevenilor.

Gazdele au izbutit egalarea în minutul 73 după lovitura de cap din mijlocul careului trimisă de Martin și au avut o primă ocazie de a trece în avantaj cinci minute mai târziu la penaltyul acordat pentru faultul asupra lui Trandu. Tot el a încercat transformarea, dar portarul Niga a respins și a păstrat vii speranțele sucevenilor la un meci egal. În al treilea minut de prelungiri Enciu comite henț în propriul careu și giuleștenii mai au o șansă de a câștiga, nesperată după eliminarea cu ”roșu” direct a lui Josl în minutul 83. Luque își asumă de data aceasta responsabilitatea transformării, dar execuția lasă de dorit – mingea trece mult peste transversală.

Spre dezamăgirea gazdelor, se termină Rapid București - Rapid CFR Suceava 1-1 (0-1), rezultat în urma căruia bucureștenii trec pe primul loc, iar oaspeții pe 2 la egalitate de puncte și cu SC Bacău.

În ultimul meci al seriei a II-a FC Bihor – FC UTA Bătrâna Doamnă 0-4 (0-2), arădenii făcând un salt până pe locul 4 în clasamentul seriei.

Alte știri din Fotbal