Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Liga 2: Liderul se împiedică la SânmartinRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
06 Oct 2018

Liga 2: Liderul se împiedică la Sânmartin

Sportul Snagov nu a obținut decât un punct în deplasarea de la Sânmartin în fața celor de la Luceafărul Oradea. Gazdele au deschis scorul în minutul 28 prin Vasile Pop și au obligat liderul ierarhiei să alerge după egalare aproape o oră, Dănălache izbutind să echilibreze tabela în minutul 77 și să pecetluiască remiza.

Cu 24 de puncte, Sportul are trei lungimi avans față de Academica și FC Argeș și patru față de Chindia, care a redus ecartul după ce a terminat învingătoare meciul de pe teren propriu cu Ripensia. Chiar dacă scorul poate induce în eroare, trupa lui Viorel Moldovan a trebuit să se întrebuințeze pentru a se impune în fața bănățenilor, care au egalat în minutul 4 prin Cluci după un start de meci nebun în care gazdele au deschis scorul în minutul 1 prin Șerban. Desprinse cu golul lui Neguț din minutul 53, gazdele fac 3-1 în minutul 61 din penalty-ul transformat de Liviu Mihai, dar Toma reduce din diferență tot din lovitură de pedeapsă șase minute mai târziu și Mansour a trimis în transversală în minutul 62. Târgoviștenii au beneficiat de un al doilea penalty în minutul 84 și Stoica a stabilit scorul final consfințind al treilea succes consecutiv.

La Bacău, CS Mioveni a făcut instrucție cu Aerostar, la fel ca Energeticianul la Petroșani cu Dacia Unirea Brăila. Victorii la limită pentru Metaloglobus și ASU Politehnica Timişoara, ambele în superioritate numerică, atât ACS Poli Timişoara, cât și SSC Farul Constanţa primind golurile la scurt timp după ce au rămas în 10.

 

Iată programul etapei a 10-a:

Joi, 4 octombrie

FC Argeş - Petrolul Ploieşti  3-0 (1-0)

Vineri, 5 octombrie

CS Baloteşti - Academica Clinceni  1-3 (1-1)

Pandurii Târgu Jiu - UTA Arad  1-2 (0-0)

Sâmbătă, 6 octombrie

Luceafărul Oradea - Sportul Snagov  1-1 (1-0)

Metaloglobus Bucureşti - ACS Poli Timişoara  1-0 (0-0)

Chindia Târgovişte - Ripensia Timişoara  4-2 (1-1)

Energeticianul - Dacia Unirea Brăila  4-0 (1-0)

Aerostar Bacău - CS Mioveni  0-3 (0-2)

ASU Politehnica Timişoara - SSC Farul Constanţa  1-0 (1-0)

Duminică, 7 octombrie

Universitatea Cluj - Daco-Getica Bucureşti

Alte știri din Fotbal