Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Liga 2: Farul învinge și egalează la puncte RapidulRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
06 Sep 2015

Liga 2: Farul învinge și egalează la puncte Rapidul

În ultimul meci al etapei cu numărul 2 a ligii secunde, pe litoral Farul a învins Rapid cu 1-0 (0-0). Meciul a fost reprogramat pentru duminică, 6 septembrie, cu începere de la ora 19:00 la solicitarea suporterilor celor două formații ce au dorit să fie alături de echipa națională în deplasarea de la Budapesta.

Echipa condusă de Constantin Gache a înscris în minutul 68 prin Chițu, omul meciului pentru gazde. Tot el a stat la originea unei faze în urma căreia Pătulea a înscris în minutele de final ale prime reprize, dar reușita a fost anulată pentru un ofsaid la un alt jucător al ”rechinilor”.

De partea cealaltă, tehnicianul Dan Alexa a avut la dispoziție o serie de noi achiziții – Romero, Kusnir, Grassi, Daniel Burcea – însă nu au putut să repete jocul bun din prima etapă de pe teren propriu contra celor de la CS Balotești.

În schimb, Farul pare că a trecut de șocul înfrângerii suferite în deplasarea de la Piatra Neamț și cu cele trei puncte acumulate a egalat Rapidul în clasament.

Alte știri din Fotbal