Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Liga 2: CSA Steaua urcă pe primul locRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
29 Aug 2021

Liga 2: CSA Steaua urcă pe primul loc

Etapa a 5-a a Ligii a 2-a a programat astăzi 29 august, întâlnirea dintre Steaua București și Ripensia Timișoara, meci găzduit de moderna arenă din Ghencea. Steaua pornea favorită, cu 10 puncte obținute din 12 posibile, timișorenii ocupând locul 9 cu 6 puncte, după o victorie și trei egaluri.

Prima repriză a fost o luptă surdă între cele două compartimente mediene ale adversarelor. Cu o ușoară dominare stelistă, ocaziile de poartă au întârziat să apară. Foarte multe centrări nefinalizate posesie îndelungată fără efect, rare oportunități de gol. Un șut periculos al lui Băjenaru pe lângă poartă în minutul 40 a animat puțin atmosfera, prea puțin pentru o repriză nespectaculoasă.

În actul secund Daniel Oprița a operat câteva schimbări iar jocul Stelei a devenit mai agresiv. Partea dreaptă a atacului roș-albastru a fost din ce în ce mai incisivă. De aici a pornit primul gol, când Răsdan a finalizat o respingere ezitantă a fundașilor timișoreni, înscriind de la aproximativ 17 m. 1-0 pentru Steaua în minutul 66. Replica oaspeților nu prea a venit, încercările lor ofensive fiind ușor destrămate de apărarea stelistă excelent condusă de Walace. Mai mult, roș-albaștrii au creat deseori pericol în careul timișorean, Vasile Buhăescu punctând decisiv în minutul 90 în urma unei centrări din banda dreaptă a lui Chipirliu.

Finalul de meci consemnează o victorie meritată a Stelei, 2-0 (0-0) și duce echipa roș-albastră pe primul loc din clasament, cu 13 puncte, cu un golaveraj superior Concordiei Chiajna, care are același număr de puncte.

 

Iată programul etapei a 5-a:

Joi, 26 august

SSU Politehnica Timișoara – Politehnica Iași  0-1 (0-0)

Sâmbătă, 28 august

Astra Giurgiu – Unirea Slobozia  1-1 (0-1)

CS Comunal Șelimbăr – Dunărea Călărași  1-0 (0-0)

FC Brașov Steagul Renaște – Unirea Dej  1-0 (0-0)

FC Buzău – Unirea Constanța  14-0 (9-0)

Universitatea Cluj – Metaloglobus București  2-1 (0-1)

Petrolul Ploiești – Dacia Unirea Brăila  4-0 (2-0)

Duminică, 29 august

Concordia Chiajna – Viitorul Pandurii Târgu Jiu  0-0 (0-0)

CSA Steaua București – Ripensia Timișoara  2-0 (0-0)

Luni, 30 august

FC Hermannstadt – FK Csikszereda


sursa: csasteaua.ro

Alte știri din Fotbal