Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Liga 2: Brăilenii înving și trec pe primul locSportPictures.eu
27 Sep 2015

Liga 2: Brăilenii înving și trec pe primul loc

Astăzi s-au disputat ultimele două partide ale etapei cu numărul 5 a Ligii 2, meciuri amânate datorită implicării a două echipe în faza șaisprezecimilor de finală ale Cupei României.

La Brăila, Dacia Unirea a obținut o victorie în ultimul minut de prelungiri cu CS Balotești după un gol marcat din lovitură liberă direct la vinclu de către Sorin Frunză și cu cele trei puncte obținute se instalează la conducerea seriei I. Etapa următoare brăilenii au programată o deplasare la Constanța, acolo unde se anunță a fi unul dintre cele mai interesante meciuri ale rundei.

În seria a II-a, tânăra echipă a celor de la Universitatea Cluj nu a reușit să treacă de șocul eliminării din Cupă și au cedat pe teren propriu tot la limită în meciul cu Șoimii Pâncota. Golul primit a fost generat de o pasă neinspirată înapoi a unui fundaș clujean, urmată de o intercepție la care Pirtea se pare că a folosit mâna, apoi a trimis peste portarul gazdelor în poarta goală. ”Șepcile roșii” trebuie să se remonteze rapid, deoarece cu cele 3 puncte pe care le au la activ ocupă locul 12 din 14 și etapa următoare îi așteaptă o deplasare complicată la Mioveni. Victoria de astăzi îi propulsează pe elevii lui Ionuț Popa până pe treapta a treia a clasamentului, poziție pe care o pot îmbunătăți după partida de pe teren propriu din etapa viitoare contra ”lanternei roșii” Metalul Reșița.

Iată rezultatele de astăzi:

Dacia Unirea Brăila - CS Baloteşti  1-0 (0-0)

Universitatea Cluj - Şoimii Pâncota  0-1 (0-0)

Alte știri din Fotbal