Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Zero fotbal, sub zero gradeRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
13 Feb 2021

Liga 1: Zero fotbal, sub zero grade

Prestație mediocră pe arena din Ștefan cel Mare în partida dintre Dinamo și Sepsi OSK Sf. Gheorghe și rezultatul a fost unul pe măsură: 0 pe toată linia.

Chinuită de un ritm de două jocuri pe săptămână în care a ales să facă mici schimbări în formula de start, Dinamo nu a mai avut suflul necesar pentru a pune sub presiune formația vizitatoare. Bani, cel care a fost folosit ultima dată de Jerry Gane în urmă cu o lună, a fost cel mai periculos jucător dinamovist în primele 45 de minute cu o reluare grea din colțul careului mic în minutul 8 și cu un șut din 16 metri peste transversală în minutul 27. Nemec a avut un șut moale din marginea careului mare în minutul 53, apoi a ieșit accidentat în minutul 79, o pierdere grea pentru echipa din Ștefan cel Mare.

Covăsnenii au simțit scăderea de ritm din jocul gazdelor în partea a doua a meciului și au început să apară mai periculos în atac. În minutul 57 Safranko reia cu capul din 6 metri în urma unui corner, dar trimite balonul pe direcția lui Eșanu, apoi în minutul imediat următor Nandor Tamaș a pătruns în careul gazdelor, l-a driblat pe Puljic și a șutat plasat la colțul lung obligându-l pe portarul dinamovist să respingă în corner. Rămas singur cu Eșanu, Aganovic a călcat pe minge și a ratat o ocazie imensă în minutul 81, apoi trei minute mai târziu Golofca este blocat de Filip în colțul careului mic. Ultima ocazie a partidei apare în careul oaspeților în minutul 85 când bara l-a salvat pe Aganovic de un autogol în urma unei devieri intervenite asupra balonului reluat cu capul de Răuță, iar pe continuarea fazei Morsay a dat pe lângă minge.

S-a încheiat 0-0, un rezultat ce lasă Dinamo la 7 puncte în urma ultimului loc de play-off cu 7 etape înaintea finalului sezonului regulat. De partea cealaltă, Sepsi OSK face 35 de puncte și are doar o înfrângere în ultimele 12 partide din campionat.  

 

Dinamo București - Sepsi OSK Sf. Gheorghe 0-0 (0-0)

Dinamo București (antrenor Ionel Gane): Eşanu – Sorescu, Puljic, Grigore, Filip – Bani (min. 63 Nepomuceno), Anton, Achim (min. 82 Răuţă), Fabbrini – Gueye, Nemec (min. 79 Morsay)

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Leo Grozavu): Niczuly – Deligiannidis, Ninaj, Mitrea, Ştefănescu – Bouhenna, Vaşvari (min. 80 Gonzalez), Aganovic (min. 90 Csiszer) – Golofca, Safranko (min. 80 L. Fulop), Tamas (min. 59 Purece)

Alte știri din Liga 1