Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Vojtus semnează victoria Academicii contra ChindieiGheorghe Fluster / SportPictures.eu
22 Iun 2020

Liga 1: Vojtus semnează victoria Academicii contra Chindiei

Academica Clinceni leagă victoriile și urcă până pe locul 10 având acum trei puncte peste formațiile din zona fierbinte a play-out-ului. Succesul de pe teren propriu contra Chindiei Târgoviște vine după victoria cu același scor din deplasarea de la Iași, reușita lui Vojtus din minutul 54 fiind de ajuns pentru elevii lui Ilie Poenaru să ia o gură importantă de aer pentru parcursul încă lung ce îl au în față.

O primă repriză fără prea mari realizări fotbalistice, afectată și de ploaia torențială, a fost urmată de un debut fericit de parte secundă pentru ilfoveni. Slovacul Jakub Vojtus a preluat perfect pe piept în apropierea careului oaspeților o pasă lungă trimisă de un coechipier din propria jumătate de teren, a intrat în careu și a șutat pe jos la rădăcina barei din dreapta lui Aioani după ce l-a întors pe toate fețele pe Martac. Pe final de meci, în minutul 88 Achim a șutat la colțul lung de la limita careului mare, dar Aioani a respins în corner, apoi în minutele de prelungiri Yameogo este eliminat după două cartonașe galbene la aceeași fază, unul pentru o intrare dură la Matei și cel de-al doilea pentru proteste.

Elevii lui Viorel Moldovan rămân pe loc de baraj cu 17 puncte și sâmbătă vor evolua la Ploiești cu Politehnica Iași, în timp ce Academica va juca vineri la Sibiu cu FC Hermannstadt.

 

Academica Clinceni - Chindia Târgoviște 1-0 (0-0)

A marcat: Vojtus (min. 54)

Academica Clinceni (antrenor Ilie Poenaru): Vâlceanu – Matei, Nichita, Munoz, Dobrescu – Cebotaru, Albu, Susu (min. 8 Ventura, min. 83 Markovic) – Merloi (min. 72 R. Ion), Vojtus (min. 83 Șut), Buziuc (min. 83 F. Achim)

Chindia Târgoviște (antrenor Viorel Moldovan): Aioani – Martac, Pițian, Diallo, Corbu (min. 75 Yameogo) – Neguț, Novac (min. 63 Dumitrașcu), Bic (min. 75 L. Mihai) – Barbu (min. 35 Dangubic) – Ivancic (min. 63 Rață), Berisha

Alte știri din Liga 1