Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Voduț, decisiv pentru succesul ViitoruluiIonuț Tabultoc / SportPictures.eu
27 Oct 2018

Liga 1: Voduț, decisiv pentru succesul Viitorului

Meci deschis între două echipe preocupate să facă spectacol și nu să își blocheze adversara, argumentele aduse de tehnica individuală a jucătorilor ambelor formații fiind cele care au înclinat în cele din urmă balanța în jocul de la Botoșani. Viitorul a făcut diferența prin contribuția decisivă a lui Voduț, trimis inspirat în teren în minutul 63 de Gică Hagi în locul lui Houri, în jumătate de oră de joc fostul vârf de atac de la Voluntari înscriind un gol și obținând o lovitură de pedeapsă.

Gazdele de la FC Botoșani a avut o singură șansă de gol în prima repriză la reluarea puțin pe lângă poartă a lui Fabbrini din minutul 19, în timp ce Ianis Hagi și-a încercat șutul de la distanță în minutele 11 și 34, însă fără succes. Constănțenii au fost aproape de a deschide scorul la ultima fază a primei reprize când după o lovitură liberă executată de pe partea stângă mingea a fost reluată cu capul în transversală de Artean, apoi Dumitraș a respins cu genunchiul de pe linia porții.

În minutul 58 Ianis Hagi i-a încercat vigilența lui Pap cu un șut de la 25 de metri la colțul lung, însă portarul gazdelor a fost la post și a respins în lateral, apoi în minutul 67 Voduț a schimbat pentru prima dată tabela. O acțiune incisivă a lui Drăguș în flancul drept i-a lăsat pe Mihai Roman II și Dumitraș în urmă, iar centrarea sa l-a găsit bine demarcat pe Voduț la 7 metri și reluarea cu capul a acestuia a trimis balonul în plasă. Cu cinci minute înainte de terminarea timpului regulamentar același Voduț a fost faultat clar în careul botoșenean de către Burcă, iar penalty-ul dictat de arbitrul Marius Avram a fost transformat cu siguranță de Ianis Hagi. Trujic a înscris pe secundele de final cu o lovitură de cap pe respingerea lui Cojocaru la șutul-centrare al lui Jonathan Rodriguez, stabilind scorul întâlnirii FC Botoșani – Viitorul 1-2 (0-0).

Constănțenii trec pe locul 2 cu 22 de puncte până la finalul întâlnirii din această seară dintre FCSB și FC Voluntari.

FC Botoșani (antrenor Costel Enache): Pap – Patache (min. 80 Trujic), Miron, Burcă, Dumitraş – Oaidă (min. 41 Florescu), Rodriguez – Golofca (min. 67 Ongenda), E. Papa, Fabbrini – M. Roman II

FC Viitorul (antrenor Gheorghe Hagi): Cojocaru – Boboc (min. 77 Luchin), Ţîru, Mladen, De Nooijer – Artean, Băluţă, Vînă – Hagi, Drăguş (min. 81 Vl. Achim), Houri (min. 63 Voduţ)

Alte știri din Liga 1