Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Vlad salvează un punct pentru FCSBRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
23 Aug 2021

Liga 1: Vlad salvează un punct pentru FCSB

Debutul lui Edi Iordănescu la cârma lui FCSB s-a încheiat cu o remiză pe Arena Națională în jocul contra celor de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe, o remiză obținută cu emoții și garantată de prestația strălucitoare a lui Vlad dintre buturile roș-albaștrilor.

Jocul a avut un ritm alert, s-a făcut risipă de energie, cu gazdele mai mult prezente în ofensivă. Prima șansă de gol i-a aparținut lui Radunovic în minutul 16, șutul său din mijlocul careului fiind deviat în corner de un fundaș advers, după care în minutul 20 Florin Tănase ratează o ocazie imensă. Cordea a șarjat în flancul drept de la centrul terenului, a pătruns în careul covăsnenilor și a întors la 10 metri pentru decarul gazdelor care a șutat fără preluare, dar exact pe direcția lui Niczuly și portarul oaspeților a boxat. Un minut mai târziu Vinicius a pus la încercare reflexele lui Niczuly cu o lovitură de cap din 6 metri în urma unui corner executate tot de Cordea, dar perioada bună cu ocazii de poartă se oprește acum pentru FCSB. Un gol înscris de Aganovic în minutul 36 din lovitură liberă la primul șut pe poartă al oaspeților a tulburat concentrarea elevilor lui Edi Iordănescu și Sepsi OSK intră la pauză în avantaj pe tabelă, contrar cursului jocului.

Partea a doua a jocului a început cu un șut pe lângă poartă al lui Tamaș după o greșeală a lui Vinicius, depășit ușor pe parcursul jocului de rapizii jucători de flanc ai oaspeților. Tot o fază fixă, un corner, a adus egalarea în minutul 58. Balonul trimis de Cordea dintr-un corner bătut la bara a doua a fost recentrat de Cristea la prima bară pentru Florin Tănase, iar golgheterul gazdelor l-a lobat tot cu capul pe Niczuly și a trimis în plasă cu ajutorul transversalei. Efuziunea egalării a fost stopată în minutul 66 de un penalty acordat de arbitrul Horațiu Feșnic în urma unui fault al lui Ovidiu Popescu asupra lui Păun, care a pus primul piciorul la balon în momentul în care mijlocașul FCSB a încercat să degajeze. Eroarea lui Ovidiu Popescu a fost corectată de Vlad, portarul gazdelor intuind colțul ales de Mitrea pentru execuția de la punctul cu var și a reținut balonul în doi timpi. Vlad a salvat punctul remizei în minutul 87 cu o paradă senzațională la reluarea din voleu a lui Chunchukov și FCSB obține al treilea rezultat de egalitate din 6 etape.

Cu 9 puncte, FCSB se plasează pe locul 6, în timp ce Sepsi OSK rupe o serie de trei înfrângeri și cu 5 puncte se clasează pe locul 13.

 

FCSB - Sepsi OSK Sf. Gheorghe 1-1 (0-1)

Au marcat: Fl. Tănase (min. 58)/Aganovici (min. 36)

FCSB (antrenor Edward Iordănescu): Vlad - Creţu, Vinicius, Cristea, Radunovic - Oct. Popescu, Ov. Popescu (min. 85 Perianu), Olaru - Cordea (min. 85 I.Stoica), Fl. Tănase, Fl. Coman (min. 71 Mamut)

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Leo Grozavu): Niczuly - Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Tamaş (min. 89 Dumitrescu) - Aganovic (min. 78 Ashkovski), Fofana (min. 56 Tincu), Păun - Golofca (min. 77 E. Gonzalez), Bojic (min. 46 Chunchukov), Ştefănescu

Alte știri din Liga 1