Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Viitorul trădat de defensivăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
20 Feb 2015

Liga 1: Viitorul trădat de defensivă

Debut nefast pentru echipa lui Gică Hagi în sezonul de primăvară. Un meci anunțat de patronul echipei Viitorul ca fiind unul complicat s-a dovedit a fi așa cum a preconizat acesta, oaspeții de la CSMS Iași administrând o corecție severă unui ”11” pentru care greșelile din defensivă au fost capitale.

Ciucur a înșirat jumătate de echipă și a deschis scorul în minutul 26 cu un șut plasat perfect în dreapta lui Buzbuchi, iar avantajul oaspeților a fost dublat în al doilea minut de prelungiri ale primei reprize de Plămadă. Singur între trei adversari, la limita careului mic, fundașul ieșean a avut timp destul pentru a relua în plasă mingea aruncată în careul Viitorului după un corner de pe partea stângă. Ciucur face dubla în minutul 85 după ce l-a depășit prin dribling pe Mitrea și a șutat din centrul careului lui Buzbuchi. Intrările lui Nicoliță și Henrique după pauză nu au avut efectul scontat pe tabelă, iar Gică Hagi are de luat măsuri pentru a calibra mecanismul echipei.

Scorul final al partidei, Viitorul – CSMS Iași 0-3 (0-2), le dă ieșenilor un balon de oxigen în cursa pentru evitarea retrogradării.

 

Viitorul (antrenor Gheorghe Hagi): Buzbuchi - Cr. Manea, Puţanu, Mitrea, Sava (min. 73 Gavra) - Căt. Munteanu (min. 46 Nicoliţă), Daminuţă, Benzar - Mitriţă, Bonilla, Tănase (min. 46 Henrique)

CSMS Iaşi (antrenor Nicolo Napoli): Grahovac (min. 9 Caparco) - Mihalache, Plămadă, Mitic, Voicu - Enescu, Ciucur - Onduku (min. 89 Bosoi), Bole, Ţigănaşu - Golubovic (min. 90 Boiciuc)

Alte știri din Liga 1