Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Viitorul revine de la 0-2 și egalează în prelungiriRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
25 Oct 2020

Liga 1: Viitorul revine de la 0-2 și egalează în prelungiri

FC Viitorul a obținut in extremis o remiză în jocul de pe teren propriu cu FC Argeș, penultima clasată în ierarhia Ligii 1.

Un șut cu efect al lui Mățan în minutul 3 și unul deviat al lui Luckassen în minutul 15 au fost elementele notabile ale perioadei de dominare a gazdelor din startul partidei, piteștenii reușind în schimb să deschidă scorul în minutul 31 din penalty prin Malele. Lovitura de pedeapsă a fost dictată de arbitrul Andrei Moroiță, debutant pe prima scenă, după faultul comis de Dussaut asupra lui Deslandes și le-a permis piteștenilor să intre în avantaj la pauză. Imediat după reluare, Meza Colli trimite o torpilă din afara careului și Cojocaru intervine salvator, dar portarul gazdelor nu a mai avut ce face la faza din minutul 57, când Malele, lansat pe contraatac de Matei, l-a întors pe Angel Martinez și a șutat sec la colțul scurt. 0-2 și situația se complica la Ovidiu, însă din fericire pentru băieții lui Ruben de la Barrera, patru minute mai târziu Gastanaga găsește traiectoria optimă pentru a trimite balonul în plasă cu un șut de la 22 de metri. Constănțenii iau cu asalt poarta lui Micle, care boxează în minutul 68 un șut al aceluiași Gastanaga, iar în minutul 82 se opune unei execuții din afara careului a lui Angel Martinez. În primul minut al prelungirilor arbitrul Andrei Moroiță indică punctul cu var din careul oaspeților după ce Matei l-a lovit cu cotul în figură pe Mățan, infracțiune ce i-a adus și al doilea cartonaș galben și implicit eliminarea. Ciobanu a executat sigur lovitura de pedeapsă și a adus Viitorului un punct ce părea foarte îndepărtat după prima oră de joc.

 

FC Viitorul - FC Argeș 2-2 (0-1)

Au marcat: Gastanaga (min. 61), Ciobanu (min. 90+2)/Malele (min. 31 pen., 57)

FC Viitorul (antrenor Ruben de la Barrera): Cojocaru – Dussaut (min. 81 Artean), Mladen (min. 81 Pitu), A. Martinez, De Nooijer – Ciobanu, Gastanaga, C. Matei (min. 66 Casap) – Stoian (min. 46 Ely Fernandes), Luckassen (min. 26 V. Fernandez), Măţan

FC Argeș (antrenor Ionuț Moșteanu): Micle – Tofan (min. 66 Şerbănică), Leca, Deslandes (min. 71 Turda), Muşat – Grecu, I. Şerban, Prepeliţă (min. 79 Honciu), G. Matei – Meza Colli – Malele (min. 65 Ndiaye)

Alte știri din Liga 1