Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Viitorul pleacă cu punct de la GiurgiuRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
31 Ian 2021

Liga 1: Viitorul pleacă cu punct de la Giurgiu

Astra Giurgiu și FC Viitorul au remizat pe ”Marin Anastasovici” la capătul unui joc antrenant în care ambele formații au etalat un fotbal de calitate.

Aflat în zi de grație, Budescu a dat startul spectacolului în minutul 5 cu o execuție de generic de dincolo de jumătatea terenului care l-a surprins ieșit dintre buturi pe Căbuz, iar în încercarea, reușită, de a bloca balonul portarul oaspeților a fost băgat în poartă. În oglindă, Viitorul izbutește să deschidă scorul în minutul 10 prin George Ganea, atent în centrul careului pe devierea din bară a balonului șutat din voleu de la 16 metri de Mățan, reluarea sa simplă trimițând balonul în plasă. Presiunea se mută integral la poarta lui Căbuz, Grădinaru este aproape de autogol în minutul 18 cu o reluare cu capul în bară în urma unui corner al giurgiuvenilor, iar Budescu prinde un voleu cu exteriorul din marginea careului în minutul 23, dar balonul a fost chiar pe direcția portarului oaspeților. Patru minute mai târziu Valentin Gheorghe beneficiază de un cadou al lui Artean în careul constănțenilor și îi pune balonul pe șut lui Budescu, dar Gaztanaga apare la timp și deviază în corner, iar în minutul 38 Căbuz boxează balonul trimis de același Budescu direct pe poartă din lovitură liberă de la 18 metri.

Golul egalării vine abia în minutul 61 la o fază în care Montini a șutat din interiorul careului, Căbuz a respins cu piciorul, iar Wuthrich a reluat în plasă de la 14 metri. Patru minute mai târziu Căbuz scoate greu șutul lui Montini de la 16 metri, dialogul dintre cei doi continuând în minutul 73 cu execuția italianului de la limita careului respinsă cu greu în corner de goalkeeper-ul oaspeților. Stahl (min. 77) cu un șut din întoarcere și Valentin Gheorghe (min. 82) cu o reluare din mijlocul careului nu prind cadrul porții, iar Dobrosavlevici (min. 89) degajează din fața lui Montini un balon pasat de Budescu în careul mic la bara a doua.

Partida se încheie la egalitate, rezultat bun doar pe jumătate pentru Viitorul care cu 25 de puncte rămâne la trei lungimi în urma ocupantei locului 6, Chindia, în timp ce Astra face 19 puncte și nu a cunoscut victoria în cele 5 etape disputate în acest an.

 

Astra Giurgiu - FC Viitorul 1-1 (0-1)

Au marcat: Wuthrich (min. 61)/G. Ganea (min. 10)

Astra Giurgiu (antrenor Eugen Neagoe): Mihai Popa - Graovac, V. Găman (min. 86 Jovanovic), Boe Kane - Merloi (min. 46 Montini), Canadija, Wuthrich (min. 67 Stahl), Crepulja, David Bruno - V. Gheorghe, Budescu

FC Viitorul (antrenor Mircea Rednic): Căbuz - Dussaut (min. 46 R. Benzar), Artean, Dobrosavlevici, Boboc - Babunski (min. 54 C. Matei), Gaztanaga, Ciobanu - Grădinaru (min. 54 Ely Fernandes), G. Ganea (min. 75 Sabala), Măţan (min. 85 Pitu)

Alte știri din Liga 1