Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Viitorul îngenunchează ”câinii roșii”Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
02 Nov 2015

Liga 1: Viitorul îngenunchează ”câinii roșii”

O înfrângere istorică suferită de Dinamo pe teren propriu a pus capăt etapei cu numărul 16 a Ligii 1. În Ștefan cel Mare a sosit Viitorul echipă care avea nevoie de victorie pentru a rămâne în plasa liderului Astra.

După o fază derulată în minutul 21 în care dinamoviștii au cerut penalty la faultul asupra lui Gnohere dar arbitrul de centru  Cătălin Popa a dat ofsaid la Vojnovic, în minutul 31 se acordă lovitură de pedeapsă la împingerea lui Mevlja la Chițu, constănțeanul fiind foarte aproape să reia din 6 metri mingea respinsă de Popescu la șutul lui Ianis Hagi. Cu această intervenție din postură de ultim apărător Mevlja își lasă echipa în 10 și, dupa ce Tănase a transformat penalty-ul, misiunea devenea dificilă pentru elevii lui Mircea Rednic.

Cu toate acestea, Gnohere restabilește egalitatea în minutul 53 dintr-o fază suspectă de ofsaid și le redă speranța colegilor săi. Nu pentru mult timp, însă, deoarece Achim îi readuce pe oaspeți în avantaj în minutul 64 la o fază în care inițial Florin Tănase l-a ridiculizat pe Feussi și a pasat pentru Chițu, apoi la Aganovici, șutul acestuia fiind respins de Popescu până la autorul golului. Boli, Aganovici și Ianis Hagi trec pe lângă golul 3, care vine totuși în minutul 86. O fază de atac a constănțenilor surprinde avansată defensiva gazdelor și Aganovici reia simplu cu latul din mijlocul careului o centrare perfectă a lui Benzar de pe partea dreaptă. Cu garda jos, dinamoviștii mai încasează două goluri de la Achim (min. 90+1), cu un șut de excepție din afara careului, și Aganovici (min. 90+2), găsit de Benzar cu o pasă în adâncime în interiorul careului gazdelor.

Se încheie Dinamo – Viitorul 1-5 (0-1), rezultat ce păstrează invincibilitatea elevilor lui Gică Hagi pe terenul din Ștefan cel Mare.

 

Dinamo (antrenor Mircea Rednic): Popescu - Feussi, Puljic, Mevlja, Filip - Nedelcearu - Matei (min. 74 Essombe), Vojnovic, Şerban (min. 65 Shalaj), Palic - Gnohere (min. 84 Van Haaren)

Viitorul (antrenor Gheorghe Hagi): Râmniceanu - Benzar, Boli, Mitrea, Ganea - Achim, Filip, Aganovic - Ianis Hagi (min. 82 Nicoliţă), Tănase (min. 78 R. Marin),  Chiţu (min. 74 Cernat)

Alte știri din Liga 1